Abone Ol

Çukur 37. bölümden ilk sahne yayınlandı! Büyük buluşma...

Çukur 37. bölümden ilk sahnenin fragmanı yayınlandı. Dün akşam 36. bölümü ile ekrana gelen dizide yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Cumali ve Salih'in hesaplaşması fragmana damga vuruyor.

Çukur 37. bölümden ilk sahne yayınlandı! Büyük buluşma...

SHOW TV'nin rekortmen dizisi Çukur yine herkesi ekran başına kilitledi. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide heyecan dolu dakikalar yaşandı. Dizinin son bölümünün ardından 37. yeni bölümden ilk sahne de yayınlandı.

Cumali ve Salih’in hesaplaştığı tanıtımda kendini tanıtan Salih’e Cumali’nin yanıtı sert oluyor.

Cumali’nin “Biz her veled-i zinaya Koçovalı deseydik işimiz vardı!” sözlerinin dikkat çektiği sahnede Yamaç, Cumali’yi durduruyor.

Vartolu’nun “Sen benim anama küfrediyorsun, bu beğenmediğin Yamaç anamın mezarını yaptırıyor. Hanginiz daha delikanlı?” sözleri üzerine sinirlenen Cumali’nin yaşattığı gergin dakikalar heyecanı yükseltiyor.

Çukur 37. bölüm ilk sahne

ÇUKUR 36. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karakuzuların “Cumali ve Yamaç Koçovalı bulunmadıkça her gün Çukur’dan biri alınacak” sözü, Çukur’da büyük bir fırtınaya yol açar. Genç Efe'nin ölümünden kendini sorumlu tutan Yamaç, Çukur’u geri almaya kararlıdır.

Ve Cumali’den tek bir şans ister; eğer kendi yöntemiyle Çukur’u toparlayamazlarsa Cumali’nin yolundan gideceklerdir. Bu esnada Vartolu da uğradığı saldırı sonrası yaralarını sarmaya çalışırken tanıştığı gizemli kişi onu derinden etkileyecektir. Yamaç, Vartolu ve Cumali'nin büyük buluşması heyecanla beklenecek.