Abone Ol

Çukur 18. bölümünden ilk sahne: Selim vuruluyor!

Show TV'de Pazartesi akşamları ekrana gelen ve hem konusu hem de kadrosuyla izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Çukur'un merakla beklenen 18. bölümünden ilk sahne yayınlandı.

Medet ateş ediyor, Selim vuruluyor!

Usta oyuncu kadrosuyla Pazartesi akşamları Show TV'de izleyicileri ekran başına kilitleyen fenomen dizi Çukur'un 17. bölümünün hemen ardından 18. bölüm ilk sahnesi yayınlandı.

Yayınlanan 18. bölüm ilk sahnesinde Medet'in ateş ettiği sırada Yamaç'ın önüne geçen Selim vuruluyor!

İşte Çukur 18. bölüm ilk sahnesi ve detaylar...

SELİM VURULUYOR!

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 18. bölümünden ilk sahne yayınlandı.

Selim, telaşla Yamaç’ı eve götürmek isterken Medet’i görüyor.

Kanlar içinde kalan ve ayakta durmakta zorlanan Medet’in, Yamaç’la Selim’e silah çektiği anlar heyecanı yükseltiyor.

Medet’in ateş ettiği sırada Yamaç’a kendini siper eden ve vurulan Selim yere yığılırken, şoke olan Yamaç öfkeden deliye dönüyor.

Merakın doruk noktasına çıktığı Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her Pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

ÇUKUR 17. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur'da yeni dönemin başladığı 17. bölümde Vartolu'nun ölüm haberi tüm mahalleye yayıldı. İdris uzun zaman sonra ilk kez rahatlarken Yamaç'ın odağında Vartolu'ya saldıranların kim olduğunu bulmak vardı.

Vartolu'nun ölüm haberini alan Saadet belli etmemeye çalışsa da yıkıldı. Deren'den Nazım'ı öğrenen Yamaç peşine Aliço'yu taktı. Aliço, Nazım'ın ofisinden çıkıp İdris'le buluşan Hale'yi görünce sarsıldı.

Çukur 18. bölüm ilk sahne