Abone Ol

Çöpten bulduğu harddisklerden çocuk istismarı videoları çıktı

Küçük yaştaki kız ve erkek çocuklarının bulunduğu görüntülerde sadece çocukların değil, dükkâna gelen müşterilerin de gizlice görüntüleri çekilmiş.

Çöpten bulduğu harddisklerden çocuk istismarı videoları çıktı

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde çöp toplayıcılığı yapan Mehmet Türkan'ın çöpte bulduğu harddisklerden çocuk istismarı görüntüleri çıktı. Türkan'ın polise teslim ettiği görüntülerin nerede ve kim tarafından çekildiği araştırılıyor.
Manavgat’ta çöp toplayıcılığı yaparak geçimini sağlayan Mehmet Türkan, geçen cuma saat 16.00 sıralarında yengesi Alime Türkan ile birlikte Çakalderesi Mevkii’nde çöp konteynerini karıştırırken, 2 hard disk, 2 mobil internet cihazı ve 2 de fotoğraf makinesi olan poşet gördü. Konteynerden diğer çöplerle birlikte poşeti alan Mehmet Türkan, eve gittiğinde merak ederek açtı. Hard diskleri bilgisayarına bağlayarak izleyen Mehmet Türkan gördükleri karşısında şoke oldu.
Videolarda çocuk istismarına ilişkin görüntülerin yer aldığını belirten Mehmet Türkan, “Bir bakkalın ufacık çocukları uygunsuz şekilde taciz ettiğini, ağza alınmayacak şekilde davranışlarını gördüm. Ne yapacağıma karar veremedim. Sabah kalktım İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek Asayiş Büro ekiplerine hepsini teslim ettim” dedi.
Görüntülerle ilgili çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görüntülerin nerede ve kim tarafından çekildiğini tespit etmeye çalışılıyor.