Abone Ol

Adnan Oktar genç kızlarla grup ilişki sırasında bakın ne yapıyordu?

Adnan Oktar grubunun çocuk istismarı ve cinsel saldırı suçlamalarına dayanak olan mağdur ifadeleri de ortaya çıktı.

Adnan Oktar genç kızlarla grup ilişki sırasında bakın ne yapıyordu?

Savcılığın mahkemeye gönderdiği sevk yazısında çocuk mağdurların ifadeleri de yer aldı. 9 yaşındayken annesi tarafından Adnan Oktar’a götürülen S.M., Adnan Oktar’ın kendisine “Beni istiyor musun. Benim olacaksın. Beni seviyor musun? 13 yaşına geldiğinde evleneceğiz” dediğini iddia etti.

Başka bir çocuk Mağdur G.Ç., ise 15 yaşındayken örgütteki erkeklerle grup şeklinde cinsel ilişkiye zorlandığını, Adnan Oktar’ın da onları izlediğini iddia etti.

Adnan Oktar örgütü mensupları tarafından turnike sistemi uygulanarak cinsel saldırı suçlarına maruz bırakılmış ve çocuk yaşta istismar edilmiş bazı çocukların ifadeleri de savcılığın mahkeme gönderdiği sevk yazısında yer aldı.

Çocuk mağdur G.Ç., kendisini örgütün ağına düşüren kişinin, örgüte turnike sistemiyle kız getirme konusunda görevli olan Kartal G., olduğunu söyledi.

Kartal G.’yle zaman içinde duygusal yakınlık yaşadıklarını, ancak belli bir süre sonra Kartal’ın ve bir kısım örgüt mensuplarının kendisiyle zorla normal ve normal olmayan yollardan cinsel ilişkiye girdiklerini söyledi.

G.Ç., bu ilişkiler sırasında fotoğraflarını çekerek, cinsel ilişkiye karşı koyma direnci ortadan kaldırmayı çalıştıklarını belirtti.

G.Ç., Kartal ve arkadaşlarıyla grup halinde ilişkiye girdiği bir anda Adnan Oktar’ın da onları izlediğini ve talimatlarıyla grup şeklindeki ilişkiyi yönlendirdiğini söylediği kaydedildi.

Çocuk mağdur S.M.’nin anlatıkları ise tam anlamıyla dehşet verici. S.M., ifadesinde henüz 8-9 yaşlarında olduğu dönemde annesinin kendisini, mehdi olarak kabul ettiği Adnan Oktar ile tanıştırdığını söyledi.

Adnan Oktar’ın sürekli kendisine 9 yaşında olmasına rağmen dekolteli kıyafetler giydirdiğini, makyaj yaptırdığını, yanındayken karşısına oturtup bacaklarını açtırdığını anlatan S.M., sürekli elini ve çeşitli yerlerini okşayan Adnan Oktar’ın kendisine, “Beni istiyor musun. Benim olacaksın. Beni seviyor musun. 13 yaşına geldiğinde evleneceğiz” dediğini dile getirdi.

Başka bir mağdur H.U., Adnan Oktar grubunun örgüte yeni girenlere cemaat içinde cinselliğin günah olmadığı düşüncesi empoze edildiğini belirtti. Adnan Oktar’ın kendisini dokunmak suretiyle ve oral yoldan birçok kez istismar ettiğini ileri süren H.U., Oktar’ın bir keresinde bakışını beğenmediği için kendisini dövdüğünü söyledi.

Mağdurlardan E.A. ifadesinde Adnan Oktar ile sözde bir imam nikahı ile evlendirildiğini, zorla ilişkiye girdiğini anlattı. E.A., Oktar’ın birçok kadını herkesin içinde dövdüğünü, aşağıladığını, kıyafetlerini çıkarıp cinsel organına peçete gibi şeyler soktuğunu böylelikle bu kadınları psikolojik olarak köle haline getirdiğini söylediği kaydedildi. DHA-İHA