Abone Ol

CNN Türk’ün ünlü yüzü A Haber’e transfer oldu

Leyla Ataman A Haber'de Sağlıkta 5 Dakika isimli programla ekranlara gelecek.“Sağlıkta 5 Dakika” hem sağlık sektörünün büyük markalarını izleyici ile bir araya getirmeyi hedefliyor hem de izleyicilere sağlık konularında rehberlik etmeyi amaçlıyor.

CNN Türk’ün ünlü yüzü A Haber’e transfer oldu

Program hafta sonları haber bültenlerinden önce ekrana gelecek.

Programda bu hafta kalp damar tıkanıklıkları tedavilerınde son teknolojiler, varısi 3 dakika da tamamen tedavı eden yenı yontem ekrana gelecek.

Leyla Ataman kimdir?

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık mezunu olan Ataman uzun yıllar Milliyet Gazetesi'nde muhabir olarak çalıştı, gazetede 'Sağlık Hattı' köşesini hazırladı. Kanal 6, Kanal D ve CNN TÜRK'te sağlık programları hazırlayıp sundu. Ataman son olarak CNN TÜRK haber merkezinde sağlık haberleri ve Sağlık Kontrolü programını hazırlıyordu.

World Heatlh Organization (WHO) 'Kadın Sağlığı Uluslararası Ödülü' sahibi olan Ataman, Sigarasız Yaşam Derneği, İstanbul Eczacılar Odası Sağlık Haberleri alanında birincilik ödülü ve birçok sağlık kuruluşundan ödül aldı. Ayrıca, Türk Eczacılar Birliği ve DevaDer ilaç Sanayicileri tarafından ödüle layık görüldü. Eylül 2014'te Türk Eczacıları Birliği Basın Ödülleri töreninde Leyla Ataman'ın sunduğu Sağlık Kontrolü "En İyi Sağlık programı" seçildi. İyi derecede İngilizce biliyor.