Abone Ol

CNN Türk Müdürü İmamoğlu skandalını böyle savundu

CHP'nin ABD Temsilcisi Yurter Özcan, CNN Türk Müdürü Bora Bayraktar'ın AKP heyeti ile ABD'ye gittiğini belirterek, İmamoğlu skandalı hakkındaki soruya "İstemeyen izlemesin bu kadar basit. Benim de patronum var tarafsız yayıncılık yok, herkesin bir duruşu var" cevabını verdiğini söyledi.

CNN Türk Müdürü İmamoğlu skandalını böyle savundu

31 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, geçen gün CNN Türk’te yayımlanan Ahmet Hakan’ın sunduğu programa katıldı.Ahmet Hakan’ın tavırları ve programı erken bitirmesi büyük tepkiye neden oldu.

“SAHİBİNİN SESİ OLDUĞU İTİRAF ETMİŞ.”

CHP’nin Amerika Temsilcisi Yurter Özcan ise sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.Özcan, CNN Türk’ün Müdürü Bora Bayraktar’ın AKP heyeti ile birlikte Washington’da olduğunu belirtti.

Özcan, Bayraktar’ın tepki çeken programla ilgili sözlerini ise şöyle aktardı:

“AKP Heyeti ile Washington’a giden CNN Türk Müdürü Bora Bayraktar, Ekrem İmamoğlu’na karşı yapılan tek taraflı ve eşitsiz yaklaşımı hakkında soru sorulduğunda ‘istemeyen izlemesin, bu kadar basit biz kimseye CNN Türk izlesin diye baskı yapmıyoruz... Benim de patronum var tarafsız yayıncılık yok, herkesin bir duruşu var’ demiş. En azından sahibinin sesi olduğu itiraf etmiş.”

“CNN GENEL MERKEZİ, WASHİNGTON VE NEW YORK’TA CNN TÜRK’Ü PROTESTO EYLEMİ DÜZENLİYORUZ”

Daha önce CNN Türk’ün taraflı yayınlarını CNN’e şikayet eden Yurter Özcan yeni bir hamleye hazırlandıklarını şöyle duyurdu:“Yazılı şikayetlerimize ek olarak, 9 Haziran’da Atlanta CNN Genel Merkezi, Washington ve New York’ta CNN Türk’ü protesto eylemi düzenliyoruz.”

CNN Türk Müdürü İmamoğlu skandalını böyle savundu - Resim: 1