Abone Ol

Cizre'deki yangının gerçek yüzü ortaya çıktı

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda 9 terörist öldürüldü.

Cizre'deki yangının gerçek yüzü ortaya çıktı

Güvenlik güçleriyle çatışmaya giren bazı teröristlerin, Cudi Mahallesi'nde "hücreevi" olarak kullanıldığı değerlendirilen bir binayı ateşe vererek kaçtığı belirlendi. Sabah saatlerinde İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) geçtiği haberde Cudi Mahallesi'nde bir binada çıkan yangında 9 kişinin öldüğü, 25 kişinin de yaralandığı belirtiliyordu.

Cizre'de terör örgütü PKK mensuplarınca kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması ve tuzaklanan el yapımı patlayıcıların imha edilmesi amacıyla güvenlik güçlerince başlatılan "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu" sürüyor.

Cudi Mahallesi'nde teröristlerin "hücreevi" olarak kullanıldığı değerlendirilen binaya dün düzenlenen ve örgüt mensuplarının saldırısı sonucu bir polis memurunun şehit olduğu operasyonun ardından sıcak temas sağlandı.

BİR POLİS YARALI, 9 PKK'LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Çevredeki bazı binalardan güvenlik güçlerine silah ve roketatarlarla saldırıda bulunulması üzerine çıkan çatışmada, bir polis memuru yaralandı, 9 terörist etkisiz hale getirildi.

Güvenlik güçleriyle çatışmaya giren bazı teröristlerin de Cudi Mahallesi'nde "hücreevi" olarak kullanıldığı değerlendirilen bir binayı ateşe vererek kaçtığı belirlendi.

Binadaki yangına müdahale için bölgeye yönlendirilen itfaiye ekiplerinin, teröristlerin açtığı ateş nedeniyle yangına müdahale edemediği öğrenildi.
Bölgede operasyon devam ediyor.

Bu arada, Bostancı Sokağı'nda bir evin bodrum katında bulunduğu iddia edilen yaralıların tahliyesi amacıyla bölgeye sevk edilen Sağlık Bakanlığı'na ait ambulansların da bekleyişi sürüyor.