Abone Ol

Çipras, Davutoğlu hakkındaki tweetlerini sildi!

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras dünkü zirve sonrasında, Rus savaş uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesiyle Ege’de Türk ve Yunan hava kuvvetleri arasında yaşananları ilişkilendiren imalı tweet'ler attı.

Çipras, Davutoğlu hakkındaki tweetlerini sildi!

Davutoğlu'na "Neyse ki, bizim pilotlarımız sizinkilerin Ruslara karşı olduğu gibi fevri değil" dediğini aktaran Çipras, "Siz bizim hava sahamızı ihlal etmek için, biz size engellemek için silahlanmaya milyonlar harcıyoruz" ifadelerini kullandı.

Çipraz Twitter'dan şunları yazdı:

"Başbakan Davutoğlu’na: Neyse ki, bizim pilotlarımız sizinkilerin Ruslara karşı olduğu gibi fevri değil. Ege’de olanlar taşkınca ve inanılmaz. Siz bizim hava sahamızı ihlal etmek için, biz size engellemek için silahlanmaya milyonlar harcıyoruz. En modern hava silah sistemlerimiz var. Ve hala karada masum insanları boğan insan kaçakçılarını yakalayamıyoruz."

Çipras, Davutoğlu hakkındaki tweetlerini sildi! - Resim: 1

Başbakan Ahmet Davutoğlu ise kısa bir süre sonra Twitter üzerinden verdiği yanıtta, Çipras’ın yorumlarının günün ruhuna uymadığını belirterek “Aleksis, olumlu gündemimize odaklanalım” dedi.