Abone Ol

Çıplak izdivaçın travesti adayının askerlik fotoğrafı ortaya çıktı

Medyafaresi.com Dış Haberler- Özel Haber- Alman televizyon kanalı RTL 2'da yayınlanan çıplak izdivaç programı 'Naked Attraction'a katılan travesti aday Miriam'ın askerlik fotoğrafı ortaya çıktı.

Çıplak izdivaçın travesti adayının askerlik fotoğrafı ortaya çıktı

Belemir Çelebi / Medyafaresi.com

Alman televizyon kanalı RTL 2'de yayınlanan çıplak izdivaç programı 'Naked Attraction', yayın hayatına başladığı günden beri bir çok skandallara imza attı. 

Programın ikinci bölümünde, aday olarak katılan travesti yarışmacı Miriam'ın görünüşte kadın ama biyolojik erkek olması ve çırıl çıplak vaziyette ekrana çıkması ülke gündemine damga vurmuştu.

Travesti Miriam Bild Gazetesine verdiği röportajda, Alman ordusunda asker olarak görev yaptığı eski hayatına dair konuştu.

Kendisini kadın olarak hissettiği ve bu duygulardan korktuğu için, 20 yaşında Almanya Silahlı Kuvvetlerinde asker olarak görev yapmaya karar verdiğini söyleyen Miriam, 'içimdeki kadınsal duygulara izin vermek istemediğim için, en erkeksi mesleği seçerek asker olmaya karar verdim' dedi.

Çıplak izdivaçın travesti adayının askerlik fotoğrafı ortaya çıktı - Resim: 1

Kendini kadın olarak hissettiğini herkesten gizlemek zorunda kaldığını söyleyen Miriam, 'içimdeki çelişen duygularımdan kaçmak için kendimi iş hayatıma verdim' açıklamasını yaptı.

Bir süre sonra kadınsal duygularına yenik düştüğünü söyleyen travesti Miriam, 26 yaşında bu gerçekten kaçmamaya karar vermiş ve Askerlikten ayrılmaya karar vererek bu gerçekle yüzleşmeye başlamış.

Asker olarak görev yaptığı dönemde, Afganistan'da da görev yaptığını söyleyen travesti Miriam, altı sene boyunca Askerlik yaptığını ve saklanmanın gereksiz olduğunu o zamanlar anladığını açıkladı.

Çıplak izdivaçın travesti adayının askerlik fotoğrafı ortaya çıktı - Resim: 2

Cinselliği ile barışmasının uzun zaman aldığını ve geniş arkadaş çevresi kadın olmaya karar verdikten sonra küçüldüğünü söyleyen Miriam, "kendimi gerçek bir kadın olarak hissetmem için, cinsel organımı değiştirmeme gerek yok" açıklamasını yaparak, Panseksüel olduğunu ve cinsiyet kavramının onun için hiçbirşey ifade etmediğini söyledi.

BELEMİR ÇELEBİ / BERLİN