Abone Ol

Çıplak fotoğraflar yasak aşkı ifşa etmişti! Mahkemede şok sözler

Antalya'da, 'Sende ölüm büyüsü var' diyerek, bir aileyi 2 milyon TL dolandırdığı, ayrıca 'cin çıkarma' seansları düzenleyerek, birçok kişiden haksız kazanç sağladığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan Tali Yüksel Yeşilot, duruşmada eşi Öznur Yeşilot'u aldattığını itiraf etmişti.

Çıplak fotoğraflar yasak aşkı ifşa etmişti! Mahkemede şok sözler

Yeşilot, cinsel saldırı suçlamasını reddederek, mağduru suçladı.

Antalya'da "cin çıkarma" seansları düzenlemek ve bir aileyi de "Sende ölüm büyüsü var" diyerek 2 milyon TL dolandırmak ve "cinsel saldırı" suçlamasıyla yargılanan Tali Yüksel Yeşilot ve eşi Öznür Yeşilot'un davasına devam edildi.

Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 3. duruşmaya, "dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık" ve "cinsel saldırı" suçlarından 24 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Tali Yüksel Yeşilot ile "dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık" suçundan 7 yıl hapsi istenen Öznur Yeşilot ile müştekiler ve taraf avukatları katıldı.

''BİR KERE BİRLİKTE OLUR DÖRT KERE DEĞİL''

Sanık Tali Yüksel Yeşilot ifadesinde şikayetçi E.O.'nun evlenme teklifini kabul etmediği için kendisine iftira attığını iddia ederek atılı suçları kabul etmediğini söyledi.

Tali Yüksel Yeşilot, "Bir insan bir kere birlikte olur, dört kez beraber olmaz. E.O., iş yerimden çıkmayan bir insandı. O zaman neden benden şikayetçi olmadı? Ben E.O.'nun evlenme teklifini kabul etmedim. Kendisi bu yüzden bana iftira atmaktadır. Suçsuzum ve ortada bir komplo var. Bu komplo da ortaya çıkacaktır. Tahliyemi talep ediyorum" dedi.

''ÇOCUKLARIMLA MAĞDURUM''

Sanık Öznur Yeşilot ise bu olayda mağdur olanın kendisi ve 3 çocuğunun olduğunu öne sürerek, "Benim bu suçlarla ilgili hiçbir irtibatım ve ilişkim mevcut değildir.

Ben kimseye maddi, manevi zarar vermedim. Toplum önünde ailem ve arkadaşlarım arasında küçük düşürüldüm. Kadınlık gururumla oynandı. Küçük çocuğum buraya gelerek şahit olarak ifade vermek zorunda kaldı. Suçsuzum beraatımı istiyorum" diye konuştu.

SANIK ŞİKAYETÇİ OLDU

E.O. sanıklardan şikayetçi olduğunu tekrarlayarak, Tali Yüksel Yeşilot'un iddialarının asılsız olduğunu, başkasıyla nişanlı olduğunu ve onu sevdiğini söyledi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti sanıkların tutukluluk haline devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.