Abone Ol

Cinsel ilişkiye girince kanser olduğunu anladı

Daily Mail'de yer alan habere göre doktorlar 28 yaşındaki Ellie Taylor Davis’in karpuz büyüklüğünde kanserli tümörünü bobin sayesinde keşfetti.

Cinsel ilişki hayatını kurtardı

İlk olarak Londra’da yaşayan genç kadın sevgilisi ile cinsel ilişki sırasında alt karın bölgesinde bir yumrunun hareket ettiğini hissetti. Bu alışılmadık hisse endişeyle yaklaşan Ellie, internet üzerinden belirtileri araştırmaya başladı. Tuvalete giderken de aynı hareketi hissetti bunun kabızlık olabileceğine inanıyordu. Bir ay sonra vücudunda bulunan bobin için jinekoloğu ziyaret etti ve doktor vücudunda oldukça büyük bir kitle keşfetti. Ultrasonla incelendiğinde kanserli hücrenin 16 santimetre olduğu fark edildi. Neyse ki cerrahlar radyoterapiye gerek kalmadan ölümcül kitleyi almayı başardılar.

Cinsel ilişkiye girince kanser olduğunu anladı - Resim: 1

HERKESİ UYARDI

Tüm yaşananlardan sonra genç kadın, başına gelen bu durumu hemcinsleri ile paylaşarak kanser risklerine dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı. Ve sözlerine devam etti: ‘’Böyle bir şeyin başına gelebileceğini asla düşünemezdim. Eğer bobin olmasaydı kanser çok daha yaygın olabilirdi ve bu hiç akıllıca olmazdı.’’

CİNSEL İLİŞKİ HAYATINI KURTARDI

"Cinsel ilişki sırasında vücudumda hareket halinde bir yumru hissetmesi sonucu olaylar baş gösterdi. Yanlış bir şeyler olduğunu hatta kanser olabileceğini aklımdan bile geçirmedim. Hayatta olduğum için çok şanslıyım"