Abone Ol

Çİ'nin 7. bölümünde neler olacak?

Puhu TV dizisi Çi'nin 7. bölümünden detaylar merak konusu oldu.

Çİ'nin 7. bölümünde neler olacak?

Fİ Çİ 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çİ 7. bölüm ne zaman? Soruları izleyiciler tarafından çok fazla araştırılmaya başlandı. Çİ dizisinin yayınlanan son bölümünde Duru ve Deniz'in yakınlaşması izleyenleri şoke etmişti. Yeni bölümü heyecanla beklenen Çİ'nin fragmanı henüz yayınlanmadı.

Fİ'nin ikinci sezonu olan Çİ yeni bölümde heyecan dorukta. Sabırsızlıkla beklenen Çİ 7. yeni bölüm için heyecan artıyor. Peki merakla beklenen 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çİ 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çİ 6. bölümüyle PUHU TV'de yayınlandı. Çİ yeni bölümde neler olacağını merak eden izleyici Çİ 7. yeni bölüm fragmanı arayışında. Milliyet'in haberine göre Çİ 7. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Çİ 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çİ 6. bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Çİ 6. bölümde Duru, Ece ile Deniz'in yakınlaşmasını öğrendi ve Ece'den intikam almaya çalıştı. Ece'nin dansta başarısızlığını, gizlice videoya aldıran Duru, sosyal medyada Ece'yi yine rezil etti. Buna daha fazla katlanamayan Ece, dans grubundan ayrıldı ve sinirle oradan uzaklaştı. Ardından Ece'nin trafik kazası haberi herkesten önce Duru'yu üzdü. Ece ölecek mi sorusu izleyicinin soruları arasına girdi. Çİ 6. bölümde Özge ve Sadık'ın arasındaki bağı anlayan izleyecinin ise yüzü güldü. Çİ yayınlanan son bölümde Duru ve Deniz'in ansızın yakınlaşması ise bölüme damga vurdu. Duru'yu sürekli gizli kameradan izleyen Can Manay bu yakınlaşmayı Eti'nin gelmesiyle izleyemez. Fakat, Can Manay bu yakınlaşmayı göremesede, en yakınında olduğu kişi bu yakınlaşmayı hiç beklenmedik anda görür. O isim Bilge'dir... Bilge yeni bölümde neler yapacak? Can Manay'a bu durumu söyleyecek mi? Söylerse Can Manay nasıl bir tepki verecek... Çİ izleyenler 7. yeni bölümü heyecanla bekliyor!