Abone Ol

Çin Seddi nerededir sorusuna 2 joker kullandı, sosyal medyayı salladı

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yarışan Su Ayhan isimli yarışmacıya, 4. soruda "Çin Seddi nerededir?" sorusu soruldu. Çin Seddi'nin nerede olduğunu bilmeyen yarışmacı önce seyirci jokerini sonra da telefon jokerini kullandı.

Çin Seddi sorusuna 2 joker kullandı, sosyal medyayı salladı

ATV'de Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yine çok ilginç bir yarışmacıyla ilginç anlar yaşandı.

Yarışmaya İstanbul'dan katılan 26 yaşındaki Su Aykan isimli yarışmacı, 4. soruda hem sunucuyu hem de ekran başındakileri şaşkınlığa uğrattı.

ÇİN SEDDİ NEREDEDİR?

Bilgi Üniversitesi Ekonomi mezunu olan ce 2 yılda 6 iş değiştirdiğini belirten Su Ayhan, baraja doğru giderken dördüncü soruda "Çin Seddi nerededir?" sorusuyla karşılaştı.

Çin, Hindistan, Güney Kore ve Hindistan şıkları arasında kararsız kalan Ayhan "Cevabı biliyorum ama şu an biraz şey oldum" diyerek seyirci jokerini kullanmak istedi.

İşte o video...

SEYİRCİ DE EMİN OLAMADI

Çin seddinin nerede olduğu konusunda seyirci de emin olamadı. Seyircinin sadece yüzde 51'i Çin seddi Çin'dedir deyince Ayhan bu kez de telefon jokerini kullandı. Telefondaki arkadaşından Çin cevabını alan Ayhan, doğru şıkkı işaret ederek yarışmaya devam edebildi.

SESLİ SORUDA ELENDİ

Su Ayhan, sesli soruda doğru cevap olan "Yaşar Güvenir" yerine "Özdemir Erdoğan" şıkkını seçince bin TL alarak yarışmadan elendi.