Abone Ol

Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu? Bu nasıl soru?

Şarkıcı Tuğba Özerk, annesine Kızınızın eski sevgilisiyle birlikte oldunuz mu? sorusuna yönelten Deniz Akkaya'ya dava açacak.

Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu? Bu nasıl soru?

Dört aylık evliliğin sonunda adeta kanlı bıçaklı bir şekilde boşanma aşamasına gelen Tuğba Özerk ile Altan Nuh arasındaki tartışma magazin gündeminden inmiyor. starTV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programında Deniz Akkaya'nın yönelttiği bir soru, konuyu farklı bir boyuta taşıdı.

Canlı yayına telefonla bağladıkları Tuğba Özerk'in annesi Günay Kapani’ye, "Siz kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?" şeklinde bir soru yönelten Deniz Akkaya, Tugba Özerk’i çılgına çevirdi. Sözcü’ye konuşan ünlü şarkıcı, "Böyle terbiyesizlik görmedim. canlı yayında anneme akıl almaz bir soru yöneltti. Neye uğradığını şaşırdı kadıncağız. Telefonu kapattıktan sonra rahatsızlandı. Yıllardır şarkı söyleyen biri olarak magazini az çok biliyoruz. O önce kendi hayatına, geçmişine baksın. O kim oluyor ki bana laf söylesin. Eski eşimin yanında bir de Deniz Akkaya'ya dava açıyorum" ifadelerini kullandı.