Abone Ol

Cihangir'deki olay mafya infazı mı?

Cihangir'de bir demir direğe asılı bulunan cesedin Turan Polat'a ait olduğu belirlendi. Polat'ın cinayet, adam kaçırma, örgüt kurma ve uyuşturucu bulundurma suçlarından sabıkası ortaya çıktı. Olayın mafya infazı olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Cihangir'deki olay mafya infazı mı?

Cihangir'de bir demir çubuğa asılı bulunan erkek cesedinin Turan Polat'a ait olduğu belirlendi. Polat'ın sabıka kaydı kabarık çıktı. Soruşturmada 'infaz' şüphesi üzerinde duruluyor.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, Cihangir Mahallesi’nde dün sabah saat 07.30 sıralarında köpeğini dolaştırmaya çıkan bir kişi, Fındıklı Yokuşu’nda boynundan iple demir çubuğa asılı halde bir erkek cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olay yeri çevresinde önlem aldı.

Yeni Yüzyıl'dan Yusuf Yavuz'un haberine göre cesedin, 38 yaşındaki Turan Polat’a ait olduğu bildirilirken şahsın adam öldürme, adam kaçırma, örgüt kurma ve uyuşturucu bulundurma suçlarından Emniyet’te kaydı olduğu öğrenildi. İlk başta intihar olduğu düşünülen olayın, infaz olasılığından da söz ediliyor. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.