Abone Ol

Christopher Lloyd heyecanlandırdı: Geleceğe Dönüş 4 gelebilir!

Christopher Lloyd, Back to the Future 4’ün çekilmesini istediğini açıkladı: "İklim değişikliği gibi bir konu hakkında bir mesaj iletmek gerektiğini düşünüyorum."

Christopher Lloyd heyecanlandırdı: Geleceğe Dönüş 4 gelebilir!

Back to the Future serisinde Doctor Emmett Brown’ı canlandıran Christopher Lloyd, Back to the Future 4’ün iklim değişikliği gibi bir soruna odaklanarak çekilmesini istediğini açıkladı.

Başrollerinde Michael J.Fox ve Christopher Lloyd’un yer aldığı, zaman yolculuğunu konu edinen filmin yönetmenliğini Robert Zemeckis yaptı. Filmin senaryosunda ise Bob Gale yer alıyor. 1985 yılında vizyona giren film iyi bir gişe hasılatı elde etmesi sonucunda bir üçlemeye dönüştürüldü.

Üçüncü filmin ardından yönetmen Robert Zemeckis ve senarist Bob Gale’in açıklama yaparak serinin dördüncü filminin çekilmeyeceğini belirtti. Geçtiğimiz ay bir etkinliğe katılan Christopher Lloyd ise “iklim değişikliği” gibi günümüzün en önemli sorunlarından birine odaklanması hâlinde Back to the Future 4’un çekilmesini istiyor.

Lloyd konu hakkındaki düşüncelerini, “Bence bir şekilde iklim değişikliği gibi herkes için önemli, evrensel bir konu hakkında bir mesaj iletmek gerektiğini düşünüyorum. Şu an yaşananları filme eklemek ve ilk üç filmin duygusunu sürdürmenin yolu bu şekilde olur. Bu çok zor bir şey. Çünkü kimse başka bir hayal kırıklığını yeniden yaşamak istemez. Yani bilmiyorum çekilirse kendim için mutlu olurum, zamanla göreceğiz” şeklinde ifade etti