Abone Ol

CHP'li vekil Mehmet Göker Mecliste Fatih Portakal posteri açtı: Fatih Portakal'ı size yedirtmeyiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli ve İstanbul Esenler'deki son mitinglerinde hedef aldığı FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'a destek veren CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, kürsüye portakal, mandalina ve Fatih Portakal posteriyle çıktı.

TBMM Genel Kurulunda, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile bağlı kurumların bütçelerinin görüşüldüğü 8. turda, CHP milletvekilleri konuşmalarını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli ve İstanbul Esenler'deki son mitinglerinde hedef aldığı FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'a destek veren CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, kürsüye portakal, mandalina ve Fatih Portakal posteriyle çıktı.

'Portakalı soyup yiyebilirsiniz ama...'

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, meclis kürsüsünde konuşurken elindeki portakal ve mandalinayı gösterdi. Ardından FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'ın posterini eline alan CHP'li vekil şunları söyledi:

"Şimdi bakın size şöyle göstereceğim. Bu portakal, bu mandalina bu da Fatih Portakal. Buradan size sesleniyoruz; portakalı soyup yiyebilirsiniz ama Fatih Portakal'ı size yedirtmeyiz."

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

MEDYAFARESi.COM