Abone Ol

Ceylan imaj değiştirdi, son hali oldukça beğenildi

Show Tv'de yayınlanan Seda Sayan'ın programına bugün Ceylan konuk oldu. Saçlarını siyaha boyatan ve kısa kestiren Ceylan'ın yeni imajı oldukça beğeni aldı. Peki Ceylan kimdir aslen nereli kaç yaşında?

Ceylan imaj değiştirdi

Ceylan bugün Seda Sayan'ın programına katıldı. Uzun süredir ekranlara ara veren ve albüm çalışması yapmayan Ceylan'ın son hali merak edilmeye başlandı. Gelin hep birlikte hem Ceylan'ın özel hayatına hem de son haline bakalım.

Show Tv'de Seda Sayan yeni bir formata gitti. Ünlü isimleri çağıran ve magazin haberlerini yorumlayan Seda Sayan'ın bugün konuğu Ceylan oldu.

Alışık olduğumuz Ceylan'ın dışına çıkan ve imaj değiştiren ünlü sanatçının son hali sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte saçlarını siyaha boyatan ve kısa kestiren Ceylan'ın son hali.

Ceylan imaj değiştirdi, son hali oldukça beğenildi - Resim: 1

Ceylan genellikle koyu kahverengi saç kullanmayı tercih ediyordu. Uzun saçtan da vazgeçen Ceylan'ın yeni imajı epey beğeni aldı.

Ceylan imaj değiştirdi, son hali oldukça beğenildi - Resim: 2

CEYLAN KİMDİR?

25.06.1974 yılında İstanbul Fındakzade'de doğdu.Aslen Tunceli'lidir. İlk sahne deneyimini daha yedi yaşında Almanya'da babası ile birlikte düğün salonlarında yaşadı.1983 yılında girdiği bir yarışmada ilk birinciliğini kazandı.

1984 yılında Türkiye'ye dönerek ilk kasetini çıkardı. Sanatçı birçok albüm çıkarmış, birçok da sinema filminde rol almıştır. "Seni Sevmeyen Ölsün" albümü 1,3 milyon satış rakamına ulaşmayı başarırken, "Ah Gönlüm" albümü Mü-yap tarafından altın plak ile ödüllendirilmiştir. Kral TV tarafından iki kere En İyi Kadın THM sanatçısı seçilmiştir.

(internethaber)