Abone Ol

Çevirdiği otomobildeki bikinileri rüşvet olarak alan polise 6 yıl hapis!

İstanbul'da, rüşvet aldığı belirlenen 15 yıllık polis memuru İbrahim Ö.'ye çıkarıldığı mahkeme tarafından 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Rüşvet olarak bikini alan polise 6 yıl hapis!

Olay iddinameye göre şöyle gelişti:

Laleli'de bir tekstil firmasında çalışan Furkan T., patronunun evinden 250'şer adet bikini ve tanga iç çamaşırı alıp, otomobilinin bagajına yükledi. Aksaray'a geldiğinde ise trafik ekipleri tarafından durduruldu.

Polis İbrahim Ö., evrakları inceledikten sonra Furkan T.'ye "Bir yıldır sigortan yok. Ceza yazmayayım, çorba, sakal parası ver" dedi.

Furkan T.'nin çıkardığı 100 lirayı alan polis, 3 kişi olduklarını belirterek, 30 lira daha aldı. Ardından bagajı açtı, kadın iç çamaşırı ile bikinileri görünce, "Yengen ve çocuklara ver" dedi. Furkan T. birer çamaşır vermek istedi, ancak İbrahim Ö., paketlerden 50'şer adet aldı.

Furkan T. durumu önce patronuna sonra polise haber verdi. Asayiş ekipleri, trafik ekibine ait aracın koltuğunda çamaşırları buldu. İbrahim Ö.'nün üzerinden de bin 130 lira çıktı. İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi, polis İbrahim Ö.'ye rüşvetten 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

hürriyet