Abone Ol

Cesur ve Güzel'e damgasını vuran şarkıyı kim söylüyor?

Medyafaresi.com haberi: Cesur ve Güzel dizisinin ikinci bölümünde, Sühan yani Tuba Büyüküstün kulaklıklarını takmış müzik dinleyerek koşuyordu. At üzerindeki Kıvanç Tatlıtuğ ile karşılaştı.. Bu sahnede Tuba'nın dinlediği şarkı çok merak edildi.

Cesur ve Güzel'e damgasını vuran şarkıyı kim söylüyor?

Aysen Aydın / Medyafaresi.com

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrolde oynadığı, Star Tv'nin yeni sezon dizisi Cesur ve Güzel sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. 2. bölümde Cesur ve Güzel'e damgasını Güneşin Kızkardeşi isimli şarkısıyla Gökçe Kılınçer vurdu.

Sühan yani Tuba Büyüküstün kulaklıklarını takmış müzik dinleyerek ormanda koşuyordu. At üzerindeki Kıvanç Tatlıtuğ ile karşılaştı.. Kıvanç Tatlıtuğ artık gideceğini söyleyip son kez görmek için oraya geldiğini söyledi. Tuba bir an şaşırdı, "Nereye gidiyorsun" diye sordu. Kıvanç "Şehre gidiyorum" dediğinde ise Tuba Büyüküstün rahat bir nefes alıp, "Yani geri döneceksin" diye yanıt verdi.

O sahnede Tuba'nın dinlediği şarkı çok merak edildi.

Cesur ve Güzel dizisindeki şarkısıyla büyük beğeni kazanan genç şarkıcı Gökçe Kılınçer kimdir? Nerede yaşıyor, neler yapıyor?

Gökçe Kılınçer kimdir?

İstanbul ve Londra’ da müzik çalışmalarına yorumcu, besteci, söz yazarı ve gitarist olarak devam eden Gökçe Kılınçer;
Gazi Üniversitesi İşletme bölümünde okurken, Londra Metropolitan Üniversitesi’nden kazandığı burs sonrasında kendini Londra’da buldu.
Bir çok farklı müzik tınısını barındıran şehrin de etkisi ile profesyonel anlamda müzikle ilgilenmeye başladı. 2012 yılında Roxy Müzik Günleri’ne katılarak, ikincilik ödülü aldı. Müzikal arayışı, onu farklı müzik stillerini keşfetmeye iterek, kendi müzik estetiğini bulmasına yardımcı oldu. Müzik stilini tanımlamak gerekirse, Retro-Pop Gökçe Kılınçer müziğini ifade eder.

Cesur ve Güzel'e damgasını vuran şarkıyı kim söylüyor? - Resim: 1Kuzey-doğu Londra’da, Hicaz’ın kurucularından biri olan (yardımsever bir müzik yapım ve ses kayıt stüdyosu) Gökçe Kılınçer’in söz ve müziği kendisine ait olan ilk single çalışması “Aşk Beni Bulunca” Dokuzsekiz Müzik yapımcılığında 10 Aralık 2014’ te yayımlandı. Ardından “ O Beni Bilmez ( Mayıs 2015) “ ve "Güneşin Kızkardeşi ( Eylül 2015) isimli teklileri yayınlandı.

Gökçe Kılınçer'in ilk solo albüm çalışması "Kalbimde İzi Var" 11 Mart'da DokuzSekiz Müzik yapımcılığında müzikseverlerle buluştu.

Albümde kendi şarkılarının yanı sıra klasikleşmiş 5 cover şarkıya yer veren Gökçe Kılınçer, kendine özgü vokal tekniği ve etkileyici yorumu ile dikkat çekmekte.

Cesur ve Güzel'de Gökçe Kılınçer'in seslendirdiği şarkının sözleri:

Sor dedi yollar bana
şarkının adı bu
Gökçe Kılınçer
söyleyen de bu
Ucu yok bucağı yok
Sarmıyor dünya
Bana mı dar?
Sen orda, ben de burda
Dağıldık yer yer
Neyim mi var?
Koyma beni koyma
Burda bu yerlerde
Kalmam bu şehirde
Sevgi bizi bekler!

Günüm yok gündüzüm yok
Aşım var binbir, tadı mı var?
Sarıyor her bir yanı
Sanrılar bir bir, neyim mi var?
Böyle sevilmez ki, şefkat verilmez ki
Yansın içim yansın, sensiz edilmez ki
Yollar aştım bitmez, aşklan!
Sor dedi yollar bana, adında binbir tadı mı var?
Özledim ben çok onu, toplandım bir bir param da var.
Sayma beni sayma burda bu yerlerde
Kalmam bu şehirde sevgi bizi bekler