Abone Ol

Cennetin Gözyaşları 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği Sadullah Celen’in yönetmenliğini yaptığı yeni dizi ”Cennet’in Gözyaşları” bu akşam Atv ekranlarında seyirciyle buluştu.

Cennet'in Gözyaşları 2. bölüm fragmanı öncesi bu akşam ekrana gelecek olan ilk bölüm detayları belli oldu.

Cennet'in Gözyaşları dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden renkli isimler yer alıyor. Yapımcılığını Ali Gündoğdu & Süreç Film’in üstleneceği Cennetin Gözyaşları dizisinde yönetmen olarak Sadullah Celen görev yapıyor.

Başrollerinde Almila Ada ile Berk Atan yer alacak. Esra Ronabar, Güler Ökten ve Ali İpin gibi başarılı oyuncularda yer alıyor.

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak olan Cennetin Gözyaşları dizisinde Cennet adlı bir kızın duygu yüklü hayat hikayesi anlatılıyor. Yusuf Akgün, Hazım Körmükçü, Süeda Çil, Çiçek Acar ve Ebru Destan gibi usta oyuncularla kadrosunu güçlendiren dizide yeni sezonun en iddialı dizileri arasında yer aldığı söyleniyor...

İlk bölüm konusu ve özeti!

"Bazı bağlar vardır, hiç kopmayan. Anne çocuk gibi, kadim dostluklar gibi, gerçek aşklar gibi. Cennetin Gözyaşları bu kopmayan bağların kadim öyküsü. Kopmayıp kördüğüm haline gelen bağların. Çünkü kimse kaderinden kaçamaz."

Annesi tarafından bebekken terk edilmiş Cennet babaannesi Mukaddes'le beraber yoksul mahallede yaşamaktadır. Mimarlık fakültesinden birincilikle mezun olacağı gün, yakışıklı ve başarılı patronu Selim'le yolları kesişir. SR Mimarlığın ortaklarından Soyer ailesinin biricik kızı Melisa, Cennet'in fakülteden arkadaşıdır. Ve Selim'le çocukluktan beri arkadaştır. Ancak Melisa için Selim arkadaştan ötedir. Cennet, mezuniyet töreninde Selim'i Melisa'nın yanında görünce şok olur. Melisa'nın başarılı iş kadını olan annesi Arzu, Cennet'e şirketlerinde iş teklif eder. Selim, ilk görüşte etkilendiği Cennet'in şirketlerinde işe başlayacak olmasından son derece memnundur. Ancak Arzu, kendi elleriyle hayatına soktuğu Cennet'le beraber, sırlarla dolu geçmişinin de geldiğinden habersizdir.