Abone Ol

Cem'in Kıbrıs oyunu! O fotoğraflar basına sızdı!

Cem Özer ve Hayriye Vurdu’ya ait yeni görüntüler aşk iddialarını tekrar alevlendirdi.

Cem'in Kıbrıs oyunu! O fotoğraflar basına sızdı!

Cem Özer’le Hayriye Vurdu’nun samimi pozları!.. FOTO GALERİ

“Oğluma Bir Haller Oldu” isimli tiyatro oyunun galası için geçtiğimiz hafta Kuzey Kıbrıs`a gelen Cem Özer’in, yerli Ajans sahibi ve şarkıcı Hayriye Vurdu ile çekilen bir fotoğraf karesi aşk spekülasyonlarına yol açmıştı.

Bu iddialar karşısında Cem Özer sosyal paylaşımda dedikoduları yalanmakla birlikte, fotoğrafın “art niyetli” çekildiğinden yakınarak, “Kulağıma bir şey fısıldadı” demişti…

“GÜRÜLTÜLÜ ORTAMDA BİR ŞEY FISILDADI”
“Sizin kulağınıza gürültülü ortamda bir şey fısıldayınca size bir haller olup ilişki mi yaşıyorsunuz?” diye sitem eden oyuncu, “Yayınlanan kareyi, 8 kişilik bir grup içinde art niyetli kadrajdanmış fotoğraf” olarak da sosyal paylaşım sitesinde duyurmuştu...

BU KEZ OLAY DEŞİFRE EDİLDİ!
Kıbrıs ADA TV ekranlarının ses getiren programı ‘ADA Magazin’de dün akşam yayınlanan çok çarpıcı görüntüler ise Cem Özer ve Hayriye Vurdu arasındaki diyalogun ‘fısıltıdan’ öte olduğu iddialarını tekrar alevlendirdi.

Kıbrıs ADA Magazin haberine göre, Cem Özer`in şarkıcıyla dört ayrı gecede birlikte olduklarını ve tiyatrocunun Hayriye Vurdu`ya yakından gösterdiği ilgiyi saniye saniye görüntüledi.

Hafta boyunca nerdeyse her akşam Kıbrıs`ın gece hayatına kendisini atan Cem Özer, şarkıcıyla birlikte samimi biçimde görüntülenmesinin ardından, bir mekan çıkışında ikilinin arka arkaya aynı araca binmelerinin de objektiflere yansıması iddialar daha da güçlendirdi.

ÖZER`E BİR HALLER OLDU!
Cem Özer`in, derin göğüs dekolteli elbise giyen Vurdu`dan gözlerini bir saniye olsun kaçıramadığı da Kıbrıs ADA Magazin`in yayınladığı yeni fotoğraflar da ortaya çıktı.

Cem Özer’le Hayriye Vurdu’nun samimi pozları!.. FOTO GALERİ

Fotoğraf: Atıl Murat Baş