Abone Ol

Cemaatlere değil devlete bağlı olacaksınız diyen müdür Nurcuların hedefinde

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezinde 21. dönem mezuniyet töreninde konuşma yapan Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver alkış almıştı. Nurcuların yayın organı Risalehaber ise, Metin Tanrıver'i hedef aldı.

Cemaatlere değil devlete bağlı olacaksınız diyen müdür hedef oldu

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezinde 21. dönem mezuniyet töreni yapılmıştı. Törende konuşan Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver, alkışlanan bir konuşma yapmıştı.

Tanrıver, okuldan mezun olan öğrencileri cemaat ve tarikatlara bağlı olmamaları konusunda uyarmıştı, "Hiçbir kimseye, örgüte ve hele hele hiçbir cemaate ya da tarikata, şeyhe bağlı olmayacaksınız. Bağlı olacağınız tek yer vardır, o da devlettir. Hiçbir kimseye, devlete el kaldırtmayacaksınız, devlete laf söyletmeyeceksiniz. Devlete yan baktırmayacaksınız. Devlete isyan eden hainleri, topyekun imha edeceksiniz" demişti.

Cemaatlere değil devlete bağlı olacaksınız diyen müdür Nurcuların hedefinde - Resim: 1Mezuniyet töreninde Metin Tanrıver'den genç polislere uyarı: Hiçbir cemaate, tarikata, şeyhe...

TANRIVER'İ HEDEF ALDILAR...

Nurcuların yayın organı Risalehaber ise, Metin Tanrıver'i hedef aldı. Nurcular, Tanrıver'in sözlerinin tepki topladığını iddia etti. Haberde, "Bu tip sözleri eskiden bazı vesayetçi askerlerden duyardık" ifadelerine yer verilmesi de dikkat çekti.

İşte o haber:

Cemaatlere değil devlete bağlı olacaksınız diyen müdür Nurcuların hedefinde - Resim: 2