Abone Ol

Cem Yılmaz'dan yeni proje! Karakomik Filmler'den ilk fragman çıktı

Cem Yılmaz’ın merakla beklenen yeni filmi Karakomik Filmler’in ilk fragmanı yayınlandı.

Son olarak Arif V 216 filmine imza atan Cem Yılmaz‘ın yeni filmi iki filmi izleyiciye bir arada sunan Karakomik Filmler... Her biri yaklaşık bir saatlik iki ayrı hikâyeden oluşan Karakomik Filmler 1 ve Karakomik Filmler 2, dört farklı hikâyeyi kapsıyor ve iki ay arayla vizyona girmesi planlanıyor.

Karakomik Filmler 1; 2 Arada ve Kaçamak isimli 2 farklı filmden oluşuyor.

Serinin ilk 60 dakikalık filmi 2 Arada'da tüm hikaye arabalı vapurda geçiyor ve Cem Yılmaz, Ayzek isimli bir çaycıyı oynuyor. Zafer Algöz, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya, Cem Davran da filmde... Cem Yılmaz’ın bu hikayedeki dişleri, keli, yarattığı karakter gerçekten şaşırtacak.

Serinin ikinci 60 dakikalık filmi Kaçamak'ta, kafadarın çıktıkları detoks tatilinde başlarına gelen komik olayları anlatıyor. Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Necip Memilli ve Özkan Uğur başrolde...

Art arda izleyeceğimiz 2Arada ve Kaçamak’ın kontrast yakalamasına dikkat ettiğini ve hikâyeleri o şekilde eşleştirdiğini söyleyen Yılmaz, filmlerden birinin daha dramatik diğerinin daha komik olduğunu söylemiş ve “Böylelikle seyirci sinemadan çıktığında Karakomik bir film izlemiş olsun istedi.” demişti.

Karakomik Filmler'in ilk fragmanı için tıklayınız