Abone Ol

Cem Özer'in eşi Pınar Dura kimdir?

Cem Özer'in 5. evliliği senarist Pınar Dura ile gerçekleşmişti. Peki Pınar Dura kimdir?

Cem Özer'in eşi Pınar Dura kimdir?

Cem Özer'in eşi senarist Pınar Dura kimdir, kaç yaşındadır, TV sektörüne nasıl adım attı? İşte Pınar Dura hakkında her şey...

"KİME DİYORUM BEN" İLE MEDYA SEKTÖRÜNE GİRDİ

Pınar Dura, 27 Ocak 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Lise eğitimini Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde tamamlayan Dura, üniversite eğitimini Doğuş Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu.

Pınar Dura, "Kime Diyorum Ben" adlı sohbet programıyla medya sektörüne adım attı. Bu projenin arkasından Emma Ajans'ta metin yazarlığı yapan Pınar Dura, çeşitli internet sitelerinde köşe yazarlığı yaptı.

TVEM'DE MAGAZİNİ YORUMLADI

Aynı zamanda ünlülerle röportajlara imza atan Dura, köşe yazarlığından sonra TVEM kanalından program teklifi aldı.

Hafta içi her gün yayınlanan magazin programında yorumcu olarak bulunan Dura, iki sene boyunca TV programı sunuculuğu yaptı.

Senaryo ekibiyle çalışan Dura, dizi senaristliği de yapmaktadır. Pınar Dura 2017 yılında oyuncu Cem Özer ile hayatını birleştirdi.

CEM ÖZER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Cem Özer, 5 Ekim 1959 tarihinde Kahramanmaraş'ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni yarıda bıraktıktan sonra Dostlar Tiyatrosu'nda çalıştı. Güçlü bir hitabet yeteneği ile tek adam şovları yaptı. Sinema ve tiyatro oyunculuğu yapan Cem Özer, Laf Lafı Açıyor programıyla ismini geniş kitlelere duyurdu. Şansını Dene yarışmasında yarışmacı olarak görev aldı. Çeşitli sinema filmlerinde rol aldı.

20 Eylül 1991'de Star TV'de Laf Lafı Açıyor programını yapmaya başladı. İlk programa Hülya Avşar, Cenk Koray ve Müjdat Gezen konuk oldu. Sinan Çetin'in Berlin in Berlin'inde, Ezel Akay'ın Neredesin Firuze'sinde, Barış Pirhasan'ın Ademin Trenleri'nde oynadı.

.