Abone Ol

Cem Küçük'ün hain ilan ettiği 7 gazeteci kim?

AK Parti'ye yakın Star gazetesi yazarlarından Cem Küçük, '7 Haziran sonrası bir anda dansöz gibi dönenler' başlıklı yazısında kendisi gibi medyada kalem oynatan 7 gazeteciyi hain ve çete ilan etti.

Cem Küçük'ün hain ilan ettiği 7 gazeteci kim?

Küçük, yazısında "Erdoğan'ı en zor gününde arkadan hançerlemiş böyle tam 7 kişi var... Bu 7 sözde muhafazakar resmen pusuda bekliyormuş. 7 Haziran geçtiği an yattıkları pusudan çıktılar... Bu 7'li çetenin medyada en nefret ettikleri iki figür Serhat Albayrak ve Ethem Sancak." ifadelerini kullandı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın, Küçük'e yaptığı eleştirilerine bir başka Hürriyet yazarı olan Akif Beki'yi şahit göstermesine kızan Küçük, "Şahidi de Akif Beki'ymiş. Bu duruma bozacının şahidi şıracı derler." tanımlamasında bulundu.

Yazısında, 7 Haziran'a kadar Erdoğan ve Davutoğlu'nun kullandığı argümanlarını aynen kullanan yandaş isimlerin 7 Haziran sonrasında AK Parti'nin sendelediğini görünce bir anda 'dansöz gibi döndüğünü' belirten Küçük, Akif Beki'ye "Erdoğan'ın uçağında dolaşırken 'Haklısınız efendim haklısınız' diye neden yağdanlık yaptın?" diye sordu.

SERHAT ALBAYRAK'IN PEŞİNDEN KOŞUYORDUNUZ

Eleştiri dozunu gittikçe artıran Küçük, iktidar yandaşı bu isimlerin 7 Haziran öncesi Erdoğan'ın damadı Serhat Albayrak'ın peşinden koştuğunu söylemesi dikkat çekti. "Yapmıyor muydun? Mert ol biraz gerçekleri söyle..." şeklinde çağrıda bulundu.

17 ARALIK'TAN SONRA ÇAĞLAYAN'IN SAATİNE, ZARRAB'A ÖVGÜLER DİZİLDİ, NE OLDU DA YOLSUZLUK VAR DEMEYE BAŞLADINIZ

7'li çete olarak tanımladığı iktidar yandaşı gazetecilere, Erdoğan'ın zayıfladığını görünce karakterleri icabı 'Erdoğan'ın zor günlerinde hemen palamarları toplamaya kalıyorsunuz.' diye seslenen Star yazarı Cem Küçük, bu isimlere şunları sordu:

"17 Aralık 2013'ten bugünlere kadar bir kere Rıza Sarraf demediniz. Zafer Çağlayan'ın saatini bile savundunuz. Akif Beki'nin köşesinde Mehmet Cengiz'e övgüler düzüldü. Arşivler orada duruyor... Ne oldu da şimdi “17-25 Aralık'ta da çok yolsuzluk var canım. Bu yolsuzlukları yapanlar ceza çeksin” diye propagandaya başladınız? 7 Haziran öncesinde nerdeydi cesaretiniz ve adamlığınız?"

"7'Lİ ÇETE", SERHAT ALBAYRAK VE ETHEM SANCAKTAN NEFRET EDİYOR

'Dönek' dediği yandaş 7 'gazeteci'nin tek dertlerinin "kendi hesaplarını görmek ve kaybettikleri imtiyazlarını yeniden maksimize etmek." olduğunu belirten Küçük, bu isimlerin asıl hedefinin ise Erdoğan olduğunu yazdı: "Bu 7'li çetenin medyada en nefret ettikleri iki figür Serhat Albayrak ve Ethem Sancak. Siyasi olarak da dertleri Recep Tayyip Erdoğan'ı pasifize etmek... Normalde bunlar Ahmet Davutoğlu'dan da hiç hoşlanmazlar. Hele Akif Beki'nin Davutoğlu'na hakaretleri arşivlerde duruyor ama şimdilik kendilerince denge kuruyorlar..."

"Kafayı Rıza Sarraf'a takmaları da tuzaktır. Kendilerince Sarraf'ı yem yapacaklar, buradan da Erdoğan'ı avlayacaklar... Bakalım kim kimi avlayacak..."