Abone Ol

Cem Küçük ve Hande Fırat kavgası: 50 fotoğraf da koysan...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CNN Türk Kanal D ortak yayınına çıkamadığı için eleştirilen Hande Fırat ile Cem Küçük arasındaki polemik büyüyor. Cem Küçük'ün sert mesajlarına Hande Fırat tek cümlelik bir yanıt verdi.

Cem Küçük ve Hande Fırat kavgası: 50 foto da koysan..

Karargah Rahatsız haberi nedeniyle Erdoğan'ın üstünü çizdiği söylenen Hande Fırat'a en sert eleştirileri Cem Küçük yöneltti. İşte o tweetler...

Cem Küçük‏ @cemkucuk55

Bak Karargah Rahatsız'ın Hande'si, Tayyip Bey'e yalakalık yaptığın 50 fotoğraf da koysan sen bu milletin gözünde bitiksin. Karargah Rahatsız'ın Hande'si, şunu bil ki, orada yerinde Ahmet Hakan da olsa Tayyip Bey yine elini sıkar,kibar davranırdı. Cumhurbaşkanımıza hakaretten yargılanan Ertuğrul Özkök de Almanya'da bir otelde Tayyip Bey ile karşılaştı ve el sıkıştılar. Buyurun işte, Karargah Rahatsız Hande tarzı fotoğraf. 2016 tarihli. Karargah Rahatsız Hande, sen hala o askerci haberinden ötürü milletten özür dilemedin. Hüküm yalakalığın değil milletindir. Bu arada 25 Şubat'tan beri patronunun sana davranışlarını yazarsam iyice bitersin. İyisi mi, sen sus Karargah Rahatsız Hande.

Hande Fırat'ın bu sözlere tepkisi ise tek cümle oldu.

Cem Küçük ve Hande Fırat kavgası: 50 fotoğraf da koysan... - Resim: 1

CEM KÜÇÜK'ÜN TWEETLERİ

Cem Küçük ve Hande Fırat kavgası: 50 fotoğraf da koysan... - Resim: 2