Abone Ol

Cem Küçük: Kemal Kılıçdaroğlu bile aradı ama TRT haber yapmadı

Gazeteci Yazar Cem Küçük, evine yönelik saldırı nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da kendisini arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu söyledi.

Cem Küçük: Kılıçdaroğlu bile aradı ama TRT haber yapmadı

Kendisine ait olan ancak kardeşinin oturduğu evin salonuna 4 kurşun isabet ettiğini belirten Cem Küçük, saldırıyla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere çok sayıda telefon aldığını kaydeden Cem Küçük, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bile telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu ve saldırıyı kınadığını söyledi. Küçük, “Tüm bunlara rağmen sadece TRT saldırıyı haber yapma gereği duymadı. Üstüne üstlük, haber olarak yazılmasına rağmen yayına alınmadığını öğrendim. Burada benim muhatabım Numan Kurtulmuş beydir. Bu sansürü uygulayanlara sesleniyorum. TRT sizin malınız değildir. Benim vergilerimle ayakta duran bir kurumun, canının istediğine sansür uygulama yetkisi yoktur” dedi.

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur da, saldırıya yönelik TRT’nin ambargosunu sert bir dille eleştirdi. Bunun açıkça bir sansür olduğunu kaydeden Uğur, “Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne yapılan provokatif saldırıyı bile haber yapan TRT’nin, Cem Küçük’ün evine yönelik silahlı saldırıyı haber olarak vermemesi çok düşündürücüdür. Hem TRT yönetimi hem de TRT’den sorumlu bakan Numan Kurtulmuş bunu açıklamalıdır” diye konuştu.