Abone Ol

Cem Küçük: Ergenekon ve Balyoz subayları dikkat etsin, tutuklanabilirler

ABD'de görülen Hakan Atilla davasından yola çıkan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük şaşırtan bir iddiada bulundu. Dediğine göre ABD'nin yeni planı Ergenekon ve Balyoz mağduru askerleri tutuklamak. İşin içinde Zekeriya Öz ve firari savcılar da var.

Ergenekon ve Balyoz subayları tutuklanabilir

Halkbank eski Genel Müdür yardımcısı Hakan Atilla davasından sonra ABD yeni bir oyun peşinde. İddianın sahibi Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük.

İddiası da ABD'ye adım attıkları anda Ergenekon ve Balyoz mağduru askerleri tutuklamak. Tanık da belli: Zekeriya Öz...

Peki bunlar nasıl ve neden olacak dersiniz? Cem Küçük bu noktada Rusya'dan aldığımız S-400'leri işaret ediyor. İşte yazdıkları;

"Pentagon ve NATO'nun Türkiye'ye en sert eleştiri getirdiği konu Rusya'dan aldığımız S-400 füzeleri. NATO Askerî Komite Başkanı Petr Pavel 26 Ekim 2017'de, "Türkiye'nin Rusya'dan S-400'ler almasının sonuçları olur" demişti.

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ve NATO yetkilileri bu alıma çok kızgınlar. Şimdi de bu konuda özellikle Pentagon Türkiye'ye bir fatura çıkarmak istiyor.

ERGENEKON BALYOZ SUBAYLARI DİKKAT ETSİN

Gelen haberlere göre ABD ve NATO, Türkiye'nin Rusya'ya yakınlaşmasının ve S-400'lerin sorumlusu olarak, kumpas davaları Ergenekon ve Balyoz'da yargılanan bazı subayları görüyor.

Ergenekon ve Balyoz'da yargılanan bu ekip Rusyacı görülüyor ve Amerika'nın millî güvenliğine aykırı davranmakla itham ediliyorlar.

O yüzden şu an görevde ya da emekli Ergenekon ve Balyoz'dan yargılanmış subayların ABD'ye giriş çıkışlarına çok dikkat etmesi lazım.

Bir şey olmaz anlayışı yanlış bir düşünce. Mehmet Hakan Atilla da bir şey olmaz diye düşünüyordu.