Abone Ol

Cem Küçük: Doğan Grubu denen darbe karargahı...

Gazeteci Cem Küçük, sosyal medya hesabından Doğan Grubu'na yüklendi. Ahmet Hakan'ın köşe yazısına cevap verirken karargah rahatsız manşetini hatırlattı.

Cem Küçük: Doğan Grubu denen darbe karargahı...

Cem Küçük, Ahmet Hakan'a 10 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkum edilmiş, Ahmet Hakan da bunu köşesinden duyurmuştu...

Cem Küçük, Ahmet Hakan'ın o yazısına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi...

"Ahmet Hakan bana tonlarca hakaret etti,iftira attı ben de buna aynı dille cevap verdim ve hep vereceğim. Haksız kararlar beni etkilemez" diyen Cem Küçük, "Yürüyen ceza davası bitmeden tazminata karar verilmesi hukuk teamülüne aykırıdır. Bazı hakimler hala Hürriyet gazetesinden korkuyor" ifadelerini kullandı.

Doğan Medya'ya, " 'Karargah Rahatsız' darbeci manşetini size yedirdiğim için kin duyuyorsunuz. Ama çok daha beterini yaşayacaksınız" diye seslenen Cem Küçük, Ahmet Hakan'a da "Türkiye'de tüm kesimler nazarında itibarın yok yozgat kuzusu. Herkes senden tiksiniyor. Medeni ölü olacaksın" dedi.

İşte Cem küçük'ün o paylaşımları...

Cem Küçük: Doğan Grubu denen darbe karargahı... - Resim: 1


Bu dakikadan sonra af yok.Türkiye Doğan Grubu denen darbe zihniyetli karargahtan kurtulacaktır. Kesindir bu.Türkiye'de tüm kesimler nazarında itibarın yok yozgat kuzusu. Herkes senden tiksiniyor. Medeni ölü olacaksın.
"Karargah Rahatsız" darbeci manşetini size yedirdiğim için kin duyuyorsunuz. Ama çok daha beterini yaşayacaksınız.