Abone Ol

Celal Yusuf Müdüre her şeyi anlatıyor!

Show TV'nin Ay Yapım imzalı, Pazartesi akşamına damga vuran dizisi "İçerde"nin 28. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yusuf Müdür'ün odasına gelen Celal'in Yusuf'a "anlatmaya geldim Müdür, her şeyi" dediği anlar izleyenlerde merak uyandırdı.

Celal Yusuf Müdüre her şeyi anlatıyor!

"İçerde"nin bu akşam ekrana gelen 27. bölümünde; Alyanak ve Berke Kudret'i gömüldüğü yerden çıkartırken Sarp onları gördü. Mezardan çıkan Kudret ilk olarak Celal'in oğlu Mustafa'yı kaçırttırdı. Kudret'i takibe alıp Mustafa'ya ulaşan Sarp da Kudret'in eline düştü. Sarp'ın telefonundan nerede tutulduğunu bulan Mert komiser Sarp'ı kurtardı ancak Mustafa'yı oradan da götürmüşlerdi. Kudret Yeşim'i arayıp eğer Melek'i ona verirse Mustafa'yı ona geri vereceğini söyledi. Yeşim, Melek'e Sarp'ın vurulduğunu ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını iletince Melek hemen hastaneye yola çıktı. Yolda Kudret'in adamları Melek'in yolunu kesti. Bunun üzerine Kudret Celal'i aradı ve "büyüğü mü bırakayım, küçüğü mü?" diye sordu. Celal'in yıllar önce Sarp ve Mert için yaptırdığı seçimde, seçilenin tam tersini söylemesinden yola çıkarak eve Mustafa'nın dönmesini sağlamak için "Melek dönsün" dedi. Sarp Melek'in de kaçırıldığını öğrenince annesini arayıp Kudret'i ikna etmesini söyledi. Bunu duyan Füsun, Kudret'in verdiği adrese doğru yola çıktı. Kudret'in Celal'e gönderdiği arabanın içinden Melek'in çıkması ile Celal Mustafa'nın öldürüldüğünü düşündü. Heyecanın eksik olmadığı bölümde,  Füsun'un Kudret'in evine geldiği anlarda Celal'in "o evi yerle bir edin" dediği final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

İşte "İçerde"nin 28. Bölümünden ilk sahne!