Abone Ol

Cara Delevingne ve Amber Heard aşk yaşıyor

Yakın bir zaman önce cinsel kimliğini açıklayan dünyaca ünlü model ve aktris Cara Delevingne, sevgilisi St Vincent’ın onu oyuncu Kristen Stewart için terk etmesi üzerine zor günler geçirmişti.

Cara Delevingne ve Amber Heard aşk yaşıyor

Hall of Magazine’in iddiasına göre Cara Delevingne ve Amber Heard aşk yaşıyor.
Geçtiğimiz aylarda Johnny Depp’ten olaylı şekilde boşanan oyuncu Amber Heard’la yakın arkadaş olan Delevingne için bu arkadaşlığın daha da manalı olduğu söyleniyor.
Depp’in eski karısı Heard ve Delevingne’in Londra’da samimi şekilde alışveriş yaparken görüntülenmesi iddiaları güçlendirdi. Hall of Magazine’in haberine göre ikili kısa süre içinde aşk yaşamaya başladı. Bu aşk, Kendall Jenner’ın 21’inci doğumgününde alevlendi ve Gossip Cop’un haberine göre de ‘arkadaşlıktan öteye’ gitti.

İkiliye yakın bir kaynak, Heard ve Delevingne’in partide öpüştüklerini ve bunun arkadaşça bir öpücük olmadığını söyledi. İkilinin bunu gizlemek için çaba göstermemesi de iddiaları kuvvetlendirdi.

Amber Heard da Depp evliliği öncesi biseksüel olduğunu açıklamış, hatta bir önceki kız arkadaşının soyadını aldığını da belirtmişti.