Abone Ol

Cara Delevingne striptiz kulübünde olay çıkardı!

Dünyaca ünlü 22 yaşındaki model ve oyuncu Cara Delevingne, kankaları Amber Heard ve Margot Robbie ile birlikte Heard'ın Johnny Depp'ten boşanmasını kutlamak eğlenmek için geçtiğimiz cuma akşamı dışarı çıktı.

Striptiz kulübünde olay çıkardı!

Londra Marylebone'da bulunan SophistiCats adlı bir striptiz kulübüne gitmeye karar veren Cara ve 15 kişilik arkadaş ordusu, mekanın önünde giriş ücreti olan 20 sterlini ödememek için sorun çıkardı.

SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUN?

Daily Mail'e konuşan kulüp sahibi Simon Langer, 'Biz müşterilerimizi memnun etmek için elimizden geleni yaparız ancak Cara ve arkadaşları son derece kabaydı. İçerisinin tamamen dolu olduğunu ve onları alamayacağımızı söyleyince Cara küplere bindi. Giriş ücretini ödemeyeceğini ve derhal içeri alınmak istediğini söyledi. Sürekli aynı cümleyi söylüyordu: Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben Cara Delevingne'im! Bu da yeni boşanmış arkadaşım Amber! Sürekli ne kadar ünlü olduğunu tekrar edip durdu' dedi.

Londra'nın en popüler mekanlarından biri olarak gösterilen kulübe oyuncu Ben Stiller, Queene ve Rolling Stones elemanları gibi pek çok ünlü isim akın ediyor.