Abone Ol

Canlı yayında Popstar-İbo Şov kavgası!!! Armağan, Bülent Ersoy'a nasıl evlenme teklifi yaptı?

Armağan Çağlayan, program sırasında elindeki tek taş yüzükle Bülent Ersoy'un önünde diz çöküp "Benimle evlenir misin?" diye sorunca Ersoy, şaşkınlığını gizleyemedi. Tabii Armağan'ın asıl amacı İbo Şov'da iki haftadır devam eden evlilik oyununu ti'ye almak

Canlı yayında Popstar-İbo Şov kavgası!!! Armağan, Bülent Ersoy'a nasıl...
Star TV'de yayımlanan "Popstar Alaturka"nın jüri üyelerinden Armağan Çağlayan, bu akşam ekrana gelen progrmda kime evlilik teklif etti? Evlilik teklifini alan ünlü sanatçı ne cevap verdi? Çağlayan evlilik teklifini yaptığı sanatçıyı daha sonra nasıl tehdit etti? Evlilik teklifini alan ünlü sanatçı, Armağan Çağlayan'ın teklifini nasıl değerlendirdi? Değerlendirme yaparken kimleri eleştirdi? Teklifin asıl cevabı ne zaman verilecek?

Armağan Çağlayan, program sırasında elindeki tek taş yüzükle Bülent Ersoy'un önünde diz çöküp "Benimle evlenir misin?" diye sorunca Ersoy, şaşkınlığını gizleyemedi. Bir an ne diyeceğini bilemeyen Ersoy'un imdadına programın sunucusu Osman Tan Erkır yetişti. Erkır, "Bülent Hanım, bu teklifi kabul etsin mi?, oylarınızı SMS yoluyla gönderebilirsiniz. Sonucu önümüzdeki hafta açıklayacağız" dedi.

HÜLYA&İBO'YA SERT ELEŞTİRİ
Teklif karşısında önce ne diyemeyeceğini bilemeyen Bülent Ersoy, "Şu reyting denen olay nasıl bir şeydir. Türkiye'ye mal olmuş, sanatının zirvesindeki iki sanatçı ekrana çıkıyor ve reyting için evlilik teklifleri yapılıyor" diye sordu.

TEKLİFİ KABUL ETMEZSEN...
Armağan Çağlayan, Ersoy bu sözleri söylerken başından aşağı gül yaprakları döktü. Daha sonra da, "Eğer teklifimi kabul etmezseniz, ben de Ebru'ya evlenme teklif ederim" diyerek Ebru Gündeş'e sarıldı.

ELEŞTİRİYE DEVAM
Türkiye'nin en ünlü sanatçılarının şov için böyle bir program yapmamaları gerektiğini söyleyen Ersoy, "Halk bunu kabul etmez, zirveye koyduğu sanatçılar, yine onların gözünde değerlerini yitirir" şeklinde eleştirilerini sürdürdü.

ANLAŞILDI, KABUL ETMİYORSUN...
Ersoy'un sözlerini bitirmesinin ardından Ebru Gündeş'in yanına giden Armağan Çağlayan, "Anlaşıldı, teklifimi kabul etmiyorsun. Ben de Ebru'yla evlenirim. Ebru, benimle evlenir misin?" dedi. Tam bu sırada Osmantan Erkır araya girerek, "Bülent Hanım, evlilik teklifini kabul etmemiş değil ki... Hem izleyicilerimiz oylarını kullanacak, Bülent Hanım da ona göre karar verecek" dedi.

PROGRAMIN SELAMETİ İÇİN...
Armağan Çağlayan, evlilik teklifini ilerleyen dakikalarda yineledi ve "Bülent Hanım, evlilik teklifimi kabul etmelisiniz, çünkü programın selameti için bu gerekli" dedi. Ersoy da, "Niye ayol, hem benim sahibim var belki" diyerek cevap verdi. Bu sözler üzerin Ebru Gündeş'e tekrar dönen Çağlayan, "O zaman sen kabul edeceksin" dedi. Gündeş de, "Niye, benim sahibim olamaz mı?" dedi. Çağlayan da, "Hayır olamaz" diyerek, "İkinizden biri evlenme teklifimi kabul etmelisiniz" dedi.

HÜLYA AVŞAR GELİNLİK GİYDİ
İkinci kez "İbo Show"a katılan Hülya Avşar, programın sonuna doğru kostümünü değiştireceğini söyleyip kulise gitti. Daha önce kulise gidip takım elbisesini değiştiren İbrahim Tatlıses'i "penguen"e benzeten Hülya Avşar, stüdyoya gelinlikle döndü. İki haftadır programda eski fiilmlerinde yaptıklarını ve yapamadıklarını ekrana taşımak istediklerini söyleyen ikili, tam bu sırada eski Başbakan Bülent Ecevit'in ölüm haberini alınca canlı yayında büyük şok yaşadı. Hülya Avşar, "Ben bu kıyafeti değiştirmek istiyorum" diyerek kulise giderken ölüm anonsunu yapmak İbrahim Tatlıses'e düştü. Öte yandan "Popstar Alaturka"da da Ecevit'in ölüm anonsunu, sunucu Osman Tan Erkır yap