Abone Ol

Canlı yayında birinin ölmesi mi gerekiyor?

Sabah Gazetesi'nden Mevlüt Tezel'in, "Stüdyoya mezar kuruldu!" başlıklı yazısından detaylar sizler için haberimizde.. "Kanal 7'de 'Necmettin Nursaçan ile İftar Saati' programında stüdyoya mezar kuruldu!

Canlı yayında birinin ölmesi mi gerekiyor?

Kanal 7'de yayınlanan 'Necmettin Nursaçan ile İftar Saati' programına katılan seyirciler ve kran başındaki izleyiciler, stüdyoda bir mezar görünce şaşkına döndü.

Sabah Gazetesi'nden Mevlüt Tezel'in, "Stüdyoya mezar kuruldu!" başlıklı yazısı şöyle:
"Kanal 7'de 'Necmettin Nursaçan ile İftar Saati' programında stüdyoya mezar kuruldu! Programa katılan seyirciler, stüdyoda bir mezar görünce ne olduğunu anlayamadı. Elbette ekran başındaki izleyiciler de çok şaşırdı.

Programın sunucusu yayının başında; mezarı, kabir hayatını anlatmak için kurduklarını söyledi. Necmettin Nursaçan Hoca; kabir ile ilgili bilinmeyenleri anlatırken, merak edilen birçok soruya da cevap verdi.

Daha önce böyle bir olay yaşandı mı bilmiyorum ama stüdyonun ortasına mezar kurmak enteresan, sıradışı bir olay. Bu olayın elbette eleştirilecek tarafları var... Eğer amaç inandırıcı olmaksa, bir sonraki canlı yayında birinin ölmesi mi gerekiyor?

Öte yandan bu sıradışı yayının, birçok izleyicinin hayatının muhasebesini yapmasına fırsat tanıdığını düşünüyorum. Bu hayat geçici, dünya zevkleri bir yere kadar; asıl önemli olan diğer taraf.

Özetle; Kanal 7'de TV tarihine geçecek anlar yaşandı. Bu olay daha çok tartışılır..."