Abone Ol

Caner Erkin'den Seren Serengil'e yanıt: Buruş buruş olana kadar...

Caner Erkin'le evli olan Şükran Ovalı'nın estetiksiz hali karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Seren Serengil, "Çocuk boşanacak şimdi" ifadesini kullandı. Caner Erkin'den cevap gecikmedi.

Caner Erkin'den Serengil'e yanıt: Buruş buruş olana kadar...

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın programında Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı'nın estetiksiz halini yayınladılar.

4 aylık hamile olan ve kız bebek bekleyen Şükran Ovalı'nın estetiksiz hali karşısında büyük şaşkınlık yaşayan program yorumcularından Seren Serengil, "Çok kötü resmini bulmuşsunuz. Çocuk boşanacak şimdi" ifadesini kullandı.

DURUMU KURTARMAYA ÇALIŞTI

Şakınlığını üzerinden attıktan sonra sözlerine devam eden Seren Serengil, "Ama photoshop da yapmış olabilirler" diyerek durumu kurtarmaya çalıştı.

Caner Erkin'den Seren Serengil'e yanıt: Buruş buruş olana kadar... - Resim: 1Seren Serengil'den Şükran Ovalı'nın estetiksiz haline ilginç yorum!

ŞÜKRAN OVALI KONUŞTU

Bu açıklamalardan sonra Şükran Ovalı, Instagram hesabından estetiksiz hali olduğu iddia edilen fotoğrafı paylaşarak "rol için her şekle girdim, bu fotoğraf photoshoplu ama burnum kocaman olsaydı da gocunmazdım" dedi.

Bir diğer açıklama ise Caner Erkin'den geldi. Caner Erkin, eşinin fotoğrafını paylaşarak "Ben seni her halinle sevdim, seveceğim...Buruş buruş olana kadar... Beraber yaşlanalım aşkım..." yazdı.