Abone Ol

Can Gox'dan İçimde Ölen Biri'ne yepyeni yorum

Bir çok önemli ismin eserlerini kendine has sesiyle ve tarzıyla tekrar yorumlayan Can Gox, son projesi İçimde Ölen Biri'ni dinleyicilerin beğenisine sundu.

Nesimi, Ömer Hayyam, Neşet Ertaş gibi üstadların eserlerine yorumu ile farklı bir soluk getiren ve büyük bir dinleyici kitlesine hitap eden Can Gox, söz ve müziği Ahmet Kaya'ya ait İçimde Ölen Biri şarkısını Alper Atakan'ın yeni düzenlemesi eşliğinde dinleyicisine sunuyor.

Can Gox'dan İçimde Ölen Biri'ne yepyeni yorum - Resim: 1

Şarkıyı gönlümden süzerek yorumladım !

Can Gox, yeni projesi ile ilgili düşüncelerini : '' Bu projede Alper Atakan ile çalıştık. Alper Atakan çok uzun zamandan beri saygı duyduğum, beğenerek takip ettiğim ve aynı zamanda çok iyi bir arkadaşım. Uzun çalışmalar sonucunda çok keyifli bir iş çıktı ortaya. İçimde Ölen Biri çok eskiden beri sevdiğim ve yorumlamak istediğim bir şarkıydı. Şarkıyı kendi gönlümden süzerek, şarkının bestecisine, söz yazarına ve şarkı için emek vermiş tüm ekibe saygıda kusur etmeden kendimce yorumladım. Yine cover bir şarkı ile karşınızdayım fakat önümüzdeki aylar içerisinde bir sürpriz olacak ve yeni bir beste çalışmasına imza atacağım. '' sözleri ile dile getirdi.

Can Gox'un yeni projesi İçimde Ölen Biri 29 Eylül'de Sarı Ev Müzik Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alırken, şarkının video klibi çok yakında izleyici ile buluşacak.