Abone Ol

Can Ataklı tarih verdi : 7 Temmuz'da ne olacak?

Sözcü gazetesi yazarı Can Ataklı, bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 Temmuz'da yapacağı FETÖ hamlesini açıkladı.

Can Ataklı tarih verdi : 7 Temmuz'da ne olacak?

Sözcü gazetesi yazarı Can Ataklı'ya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan 7 Temmuz'da FETÖ'nün siyas ayağını bitirmek üzere düğmeye basacak. Bu operasyon sadece AK Parti'yi değil diğer partileri de kapsayacak ve çok sayıda milletvekili soruşturma kapsamına alınacak.


FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmalarına Erdoğan 7 Temmuz'da noktayı koyacak mı? Sözcü yazarı Can Ataklı, bugünkü köşesinde gündeme bomba gibi düşecek bir kulis aktardı. Ankara'daki kaynağı Can Ataklı'yı aramış ve "7 Temmuz'a dikkat et. O gün çok önemli" demiş.

Peki 7 Temmuz'da ne olacak? Can Ataklı'nın aktardığına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 7 Temmuz'da düğmeye basıyor. Can Ataklı iddiasını şu satırlarla aktardı;

-" Şimdi sıkı durun; Erdoğan 7 Temmuz'da FETO'nün siyasi ayağının üzerine gitmek üzere düğmeye basmış. Bu operasyon sadece AK Parti ile sınırlı olmayacak diğer partileri de kapsayacakmış. Operasyonda çok sayıda milletvekili FETÖ soruşturmaları kapsamına alınacakmış.