Abone Ol

Çakır intikam peşinde! 8. Bölüm Fragmanı

Ekranların merakla beklenen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan, aksiyon ve gerilimin bir arada yaşandığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da olaylar yine ardı arkası kesilmeyecek.

Çakır intikam peşinde! 8. Bölüm Fragmanı

Başrollerinde, Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Müjde Uzman paylaşıyor. Ayrıca Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya, Tuna Orhon, Hakan Karahan gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. son bölümünde şok gelişmeler yaşandı. Dizinin yayınlanan son bölümünde, İlyas vuruldu. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde İlyas ölecek mi?


İzleyicilerin her hafta yeni bir sürprize tanık olduğu dizinin bu hafta ekrana gelen son bölümünde Şahin Ağa'nın silahsız kalması hükmünü verdiği İlyas, abisi Hızır korumak istiyor. Ancak pusuya düşüne Hızır ve İlyas çatışmaya girdi. Bu çatışma esnasında canını hiçe sayan İlyas, Hızır'ı korumak isterken vuruldu. İlyas ölecek mi? Nazlı'nın bebeğinin yaşadığını öğrenen Meryem ne yapacak? Tüm bu soru işaretleri, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 8. yeni bölümünde yanıt bulacak.