Abone Ol

Çağlar Cilara'ya bir şok daha: Arkadaşlar delireceğim

Eşcinsellerle ilgili yaptığı yayın sonrası programı yayından kaldırılan Gazeteci ve sunucu Çağlar Cilara'ya bir darbe de Yurt gazetesinden geldi.

Çağlar Cilara'ya bir şok daha: Arkadaşlar delireceğim

Gazete Cilara'yla yapılan röportajı yayından kaldırdı. Çağlar Cilara ise Twitter'dan olaya tepki gösterdi.

Çağlar Cilara, Yurt gazetesinin kendisi ile yaptığı röportajı yayından kaldırdığını açıkladı. Gazetenin aldığı karara tepki gösteren Cilara, "Programım yayından kaldırıldı diye röportaj yapıyorlar sonra röportajı yayından kaldırıyorlar. Arkadaşlar delireceğim ya" yazdı.

Twitter üzerinden paylaştığı videoda birçok medya organının kendisi ile röportaj yapmak istediğini ancak yurtdışında olduğu için bunlara dönüş yapamadığını belirten Cilara, Yurt gazetesinden bir muhabirin sorularını WhatsApp uygulaması aracılığıyla cevaplamayı kabul ettiğini söyledi. Gazete daha sonra bahsi geçen röportajı yayından kaldırdı.

Çağlar Cilara'ya bir şok daha: Arkadaşlar delireceğim - Resim: 1

Arkadaşlar delireceğim ya!

Cilara bu karar tepkisini dile getirdiği bir video paylaştıktan sonra sosyal medya üzerinden, "Arkadaş bu memleket şaka gibi ama ya. Yurt Gazetesi röportaj istiyor. Hem de ısrarla. Ben de yurt dışındayım diye whatsapp üzerinden soruları yanıtladım. Programım yayından kaldırıldı diye röportaj yapıyorlar sonra röportajı yayından kaldırıyorlar. Arkadaşlar delireceğim ya." yazarak bir soruya verdiği bir cevabın resmini paylaştı.