Abone Ol

Bağdat Caddesi sapığından rezil savunma

İstanbul'da Bağdat Caddesi'nde üniversiteli E.B.'ye tecavüz eden zanlı Cengiz A. (34), polis operasyonuyla evinde yakalandı. Zanlının sabıka dosyası kabarık çıktı.

Bağdat Caddesi sapığından rezil savunma

İstanbul Kadıköy'de Bağdat Caddesi'nde 24 Ocak'ta bıçakla öldürmekle tehdit ettiği 19 yaşındaki üniversite öğrencisi E.B.'ye tecavüz etmekle suçlanan zanlı Cengiz A. (34), kızdan gasp ettiği cep telefonuna ait sinyalden yola çıkan polisin operasyonuyla evinde yakalandı. Bir bilgisayar firmasının personel servisinde şoförlük yapan iki çocuk babası Cengiz A., iddialara göre, yolda çevirdiği E.B.'ye "Sessiz ol. Dediklerimi yap. Bıçağı saplarım. Seni keserim" dedi. Cengiz A. darp ettiği genç kızı evinin 80 metre yakınındaki bir apartmanın bahçesine götürdü.

Bağdat Caddesi sapığından rezil savunma - Resim: 1Bağdat Caddesi'ndeki tecavüz dehşetinin görüntüleri

Burada E.B.'ye bıçak zoruyla tecavüz eden Cengiz A., kızın bir miktar parası ile cep telefonunu da gasp ederek bölgeden uzaklaştı. Bitkin halde eve dönen talihsiz kızın ailesi ise soluğu Bostancı Polis Merkezi'nde aldı. E.B. polise, "Arkamda telefonla konuştuğunu fark ettiğim bir kişi aniden beni kolumdan tuttu. Bana 'sesini çıkarma. Seni delik deşik ederim' dedi. Yalvardım. Arabaya götürmek istedi ve beni itekledi. Zorla apartmana ve bahçeye soktu. Ve orada olay gerçekleşti. Daha önce hiç görmedim ve tanımıyorum" şeklinde ifade verdi.

TAM BİR SUÇ MAKİNESİ

Bağdat Caddesi sapığından rezil savunma - Resim: 2Bağdat Caddesinde genç kıza tecavüz eden sapık, dijital kameralar sayesinde yakalandı

Polis kızın verdiği eşkal doğrultusunda saldırganı yakalamak için operasyon hazırlığı yaptı. Başarılı bir müzisyen de olan E.B.'nin gasp edilen cep telefonu sinyallerini takip eden Gayrettepe Asayiş Şube ekipleri zanlının izine Pendik'te ulaştı. Olay sırasında kullandığı bıçağıyla evinde yakalanan Cengiz A.'nın hırsızlıktan 3, yaralama, tehdit ve dolandırıcılıktan 1'er sabıkası bulunduğu belirlendi. E.B., Emniyet'te Cengiz A.'yı teşhis etti. Gasp, nitelikli yağma ve tecavüz suçlarından Anadolu Adliyesi'ne sevk edilen Cengiz A. genç kızın isteyerek kendisiyle birlikte olduğunu öne sürdü.

GÖRÜNTÜ, İFADEYLE ÇELİŞİYOR

Bağdat Caddesi sapığından rezil savunma - Resim: 3Bağdat Caddesi’nde tecavüz dehşeti

Kamera görüntülerinde Cengiz A.'nın söylediği yalanın aksine genç kızı bıçak zoruyla bahçeye götürdüğü ve ardından bölgeden hızla uzaklaştığı görüldü. Cengiz A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Milliyet