Abone Ol

Buzda Taciz!!! Zeynep Tokuş'u kocasının gözü önünde kim nasıl taciz etti? VİDEO

Zeynep Tokuş, eşi Alp Bey ve partneri Robert Beauchamp ile birlikte bir gece kulübündeydi. Çıkışta Tokuş ve eşi yürürken Beauchamp da arkalarından geldi. Aşırı derecede alkollü olan paten hocası bir anda Tokuş'un arkasından sarıldı.

Buzda Taciz!!! Zeynep Tokuş'u kocasının gözü önünde kim nasıl taciz etti?...

Buzda dans dışarıda taciz

Patenci Robert Beauchamp 'Buzda Dans' yarışmasındaki partneri Zeynep Tokuş'u eşi Alp Bey'in gözü önünde elle taciz etti.

Paten hocası coştu
Buzda Dans'ın başarılı yarışmacısı Zeynep Tokuş; partneri Robert Beauchamp buz üstündeki samimiyeti dışarıya da taşıyınca zor durumda kaldı! Yarışmanın favori ismi olarak gösterilen Tokuş; geçtiğimiz akşam eşi Alp Nuhoğlu ve paten hocası Beauchamp ile birlikte bir gece kulübündeydi. Çıkışta Tokuş ve eşi yürürken Beauchamp da arkalarından geldi. Aşırı derecede alkollü olan paten hocası bir anda Tokuş'un arkasından sarıldı.



Eşi çok sinirlendi!
Zeynep Tokuş kaçmaya çalıştıysa da paten hocası tacizine devam etti. Elini Tokuş'un kasıklarına doğru götüren Beauchamp'a Alp Nuhoğlu müdahale etti. Nuhoğlu eşini çekip yanına aldı. Gazetecilerin taciz olayını sormaları üzerine Tokuş, "Ben bir şey hissetmedim, görmedim" dedi. Çok kızan Nuhoğlu ise "Ayıp şeyler bunlar, çok ayıp etti!" diye konuştu.

 

İŞTE BUZDA DANS

Beauchamp'in kaşı açıldı

Buzda Dans'ın yarışmacılarından Zeynep Tokuş ile partneri Robert Beauchamp, önceki akşam keyifsiz bir program çıkardı. Gösterileri sırasında yüz üstü düşen Beauchamp yaralandı ve dansçının açılan kaşına üç dikiş atıldı. Müdahalenin ardından çift yeniden piste çıkarak programı tamamladı.

Eşinin tepkisi merak konusu

Gösterilerini alkışlar arasında tamamlayan çift, daha sonra birbirlerini sıcak bir kucaklamayla kutladı. Uzun süre sarmaş dolaş kalan ikilinin bu samimi görüntüsü, en az şovları kadar dikkat çekti. Şimdi akıllarda, Tokuş'un eşi Alp Nuhoğlu'nun bu samimiyete ne tepki vereceği sorusu var.

  

Zeynep Tokuş, gösteri sonrası partnerinin sıcak tebriğine karşılık vermedi. Tokuş'un eşi Alp Nuhoğlu ise geçtiğimiz hafta, Robert Beauchamp için "O adam yaşlı kıskanmıyorum" demişti.

Tuğba elendi

Son ikiye Tuğba Ekinci ve Alp Kırşan kaldı. Jürinin son oylamasıyla yarışmaya, Tuğba Ekinci ve partneri veda etti. Zeynep Tokuş ile partnerinin gösterisi nefesler tutularak izlendi.