Abone Ol

Büşra Develi Fi’de apayrı bir karakter olarak karşımıza çıkıyor

Son zamanların en çok konuşulan dizisi Fi de başrol oyuncularının yanında sivrilen, Bilge karakterine hayat veren Büşra Develi ön plana çıkıyor.

Büşra Develi Fi’de apayrı bir karakter olarak karşımıza çıkıyor

Son zamanların gerek cesur sahneleriyle, gerek oyuncu kadrosuyla en çok konuşulan dizisi Fi, yeni bölümleriyle 21 Nisan’da yayınlandı. Çok konuşulan dizinin 4. bölümünde konuk oyuncu olarak Cem Yılmaz yer aldı. Yılmaz, psikiyatrist Can Manay’ın danışanı olarak, kısa süre dizi de yer aldı.
Dizi başladığından bu yana Ozan Güven, Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsur’un sevişme sahneleri çok konuşuldu. Dizi boyunca birçok sahnede görülen ve psikoloji bölümü öğrencisi Bilge’ye hayat veren Büşra Develi’nin performansını göz ardı etmek olmaz…
Dizide özürlü bir kardeşi olan; babası ve kardeşiyle ilgilenmek zorundayken bir yandan da derslerde olduğu gibi gerçek hayatta da gözlemciliğini sonuna kadar kullanan, hırslı-çalışkan bir genç kızı canlandıran Develi, tüm oyuncu egosunu yok ederek en doğal haliyle karşımıza çıkıyor. Büşra Develi gerçekte ne kadar cesur ve seksiyse; Bilge o kadar sade ve kendi halinde.
Kendisi gibi oyuncu olan Burak Deniz’le iyi bir ilişkisi olan Develi, o kadar iyi oynuyor ki, bu karaktere cuk oturmuş!
Sözcü/Burcu Özen