Abone Ol

Büşra Cebe Çukur'a talip!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir ajanı canlandıran Büşra Cebe, bundan sonra Çukur ya da Söz’de oynamak istiyor.

Büşra Cebe Çukur'a talip!

Sunucu kimliğinizle tanınıyordunuz, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da bir ajanı oynadınız. Bu teklif size nasıl geldi?

Sunuculuk ve oyunculuk birbirinden bambaşka şeyler. Bu yola çıkarken çok önemli bir eğitim sürecinin beni beklediğini biliyordum eğitimlerimi tamamladıktan sonra sektöre girdim ve teklif süreci de kendiliğinden gelişti.

Reyting rekortmeni bir dizide oynamak sizin için nasıl bir tecrübeydi?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Şampiyonlar Ligi diyebileceğimiz bir oyuncu kadrosuna sahip. Bu sektöre yeni adım atan biri olarak böyle bir proje içerisinde yer almak tabii ki benim için büyük bir öneme sahip.

Yolunuza sunuculuk mu yoksa oyunculuk ile mi devam etmek istiyorsunuz?

Bu kararı yaklaşık 2 yıl önce verdim. Kariyerime oyuncu olarak devam etmek istiyorum. 17 yaşımdan beri televizyon sektörü içerisindeyim. Küçük yaştan itibaren çalışma hayatı ile ilgili öğrendiğim en güzel şey planlı gitmek ve acele etmemek.

Aşk için sadece uykumdan vazgeçerim

Milli tekvandocusunuz, sporla aranız nasıl? Yaşam rutininizde spor nasıl yer alıyor?

Spor olmazsa olmazım. Uzun süre profesyonel olarak dövüştüm. Hayata dair bir seçim yapma zamanım geldiğinde profesyonel spor hayatını bıraktım ama sporu asla. Haftanın dört günü spor salonunda geçiyor. Aslında bir bakıma spor yaşam biçimim haline geldi diyebilirim.

Sizin için aşkın tanımı nedir? Aşk için nelerden vazgeçersiniz?

Benim tanımım olmasa da bana tam olarak uyan tanım; aşk beğendiğin vücuda hayal ettiğin ruhu giydirmek. Belki de aşkların bir çoğunun hayal kırıklığı ile kısa sürede bitiyor olmasının sebebi budur. Aşk ilhamdır. Aşık bir İnsan acıyı da mutluluğu da hissederek yaşar tüm duyguları hisseder. Aşk için nelerden vazgeçersin sorusuna gelince sadece uykularımdan biraz da gözyaşı geriye kalan hiçbir şeyden vazgeçmem. İllaki bir şeylerden vazgeçmek gerekiyorsa karşımdakinin vazgeçmesini beklerim.

Kendinizi geliştirmek için bir yol haritanız var mı?

Haftanın belli günleri yoğun olarak oyunculuk eğitimi alıyorum.

(Gazete Vatan)