Abone Ol

Buse Varol kimdir? Alişan'ın annesi Suzan Tektaş istemiyor mu?

Alişan nişanlısı Buse Varol'u annesi Suzan Tektaş'ın evine geçen hafta yemeği götürünce düğün artık yakın söylentileri çıktı.

Buse Varol kimdir? Alişan'ın annesi Suzan Tektaş istemiyor mu?

Denilene göre ise nazardan korkan Alişan bu kez elini çabuk tutup düğünle uğraşmadan doğrudan nikah masasına gidecek. Peki Dostlar Mahallesi dizisende rol arkadaşı olan Buse Varol kimdir, Alişan ile aralarında kaç yaş fark var?

BUSE VAROL KİMDİR 

Asıl mesleği öğretmenlik olan Buse Varol güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazandı. Buse Varol, 1990 yılında Manisa'da doğdu. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır. 2012 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Buse Varol oyunculuk yapıyor.

Buse Varol kimdir? Alişan'ın annesi Suzan Tektaş istemiyor mu? - Resim: 1

ALİŞAN ASLEN NERELİ KAÇ YAŞINDA

Buse Varol 28 yaşında evlenmeye hazırlandığı Alişan ise 41 yaşında. Aralarındaki yaş farkı fazla olsa da Alişan görüntü itibariyle durumu kurtarıyor. Alişan'ın gerçek ismi Serkan Burak’dır, soyadı ise Tektaş'dır.

19 Haziran 1976 tarihinde İstanbul Kasımpaşa’da doğan Alişan aslen Bingöllü ve Zaza kökenlidir. İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarına giren Alişan, Buse Varol'dan önce 2 kez daha nişanlılık geçirdi. Nikah masasına bir türlü oturmayan Alişan'ın ilk nişanlısı Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil ikincisi Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'du.

BUSE VAROL'UN INSTAGRAM PAYLAŞIMI

Buse Varol müstakbel kayınvalide adayı Alişan'ın annesi Suzan Tektaş ile geçen hafta yemekte biraraya geldi.

Buse Varol kimdir? Alişan'ın annesi Suzan Tektaş istemiyor mu? - Resim: 2

Ne Suzan hanım ne de Alişan bu yemeği instagram hesaplarından paylaşmazken Buse Varol paylaşım yaptı.

Bu durum kaynana Buse Varol'u beğenmedi mi dedikodusu çıkardı.

(internethaber)