Abone Ol

Bursa'daki Dedemin Fişi galasında izdiham

HİKAYESİNİ Yılmaz Erdoğan'ın, senaryosunu 'Güldür Güldür' ekibinin yazdığı 'Dedemin Fişi' filminin Bursa galası yapıldı.

Bursa'daki Dedemin Fişi galasında izdiham

Bursa Korupark Cinetech'de yapılan galaya filmin oyuncularından Alper Kul, Özge Borak, Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Uğur Bilgin, Ayşegül Akdemir, Özgün Aydın ve Burak Topaloğlu katıldı. Fuaye alanında sevgi seliyle karşılanan 'Dedemin Fişi' oyuncuları, kısa bir konuşma yaparak Bursalı sinema severlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Söyleşinin ardından hayranlarıyla 3 ayrı salonda buluşan oyuncular, ayakta alkışlandı. Malatyalı Çirçi Ailesi'nin eğlenceli miras serüvenini anlatan filmi sevdikleri oyuncularla birlikte izlemenin heyecanını yaşayan izleyiciler bol bol selfie çekti.

Bursa'daki Dedemin Fişi galasında izdiham - Resim: 1

Filmin başrol oyuncularından Alper Kul, "Hepiniz hoş geldiniz. Çok teşekkür ediyoruz bizi yalnız bırakmadınız. Filmimiz 'Dedemin Fişi', dün vizyona girdi. Bu akşam sizlerle birlikte filmimizi hep beraber izlemek için İstanbul'dan geldik. Harika insanlarsınız. Sağolun varolun" dedi.

Bursa'daki Dedemin Fişi galasında izdiham - Resim: 2

Filmde 'Nurgül' karekterini canlandıran Özge Borak, "Merhaba Bursa. Sizlerle buluştuğumuz için çok mutluyuz. Filmimiz vizyona girdi. Umarız seyrettiğinizde bizim eğlendiğimiz kadar siz de eğlenirsiniz. Çok teşekkür ediyoruz buraya geldiğiniz için" diye konuştu.

Bursa'daki Dedemin Fişi galasında izdiham - Resim: 3

Galada ilgi odağı olan Erdem Yener ise şunları söyledi: "Ayaklarınıza sağlık. Bizi şaşırttınız. Tabiki kucaklarsınız diye düşünmüştük ama bu kadar kalabalığı beklemiyorduk. Çok heyecanlandırdınız. Filmimizde yaş sınırı yok. En küçük arkadaşımızdan, en değerli büyüğümüze herkesin gidebileceği sıcak tatlı bir aile komedisi. Çok güldüreceğiz, ağlatacağız da. Görmediğiniz yanlarımızı da görmüş olacaksınız. Herkesin ayağına sağlık. Sizleri çok seviyoruz. Sağolun varolun."

dha