Abone Ol

Burcu Esmersoy'u ekranda hüngür hüngür ağlatan haber

Burcu Esmersoy, evli bir adamla birlikte olduğunu iddia eden Bülent Cankurt'a dava açacağını dile getirdi.

Burcu Esmersoy'u ekranda hüngür hüngür ağlatan haber

Köşe yazarı Bülent Cankurt, Burcu Esmersoy hakkında şok bir iddiayı köşesine taşıdı. İşte o satırlar;

BURCU ESMERSOY'UN YALNIZLIĞI ÇOK KISA SÜRDÜ
Güzel sunucu Burcu Esmersoy ile genç işadamı Tuna Aksu'nun 1.5 yıldır devam eden ilişkisi bitti mi, yoksa devam mı ediyor? Herkes bunu merak ediyor! Herkesi merakından kurtarayım; bitti... 2006'da evlendiği İtalyan Massimo Cusimano'nun ihanetine uğradığı için evlilik konusunda ağzı yanan Esmersoy, yoğurdu fazlasıyla üflüyor... Tuna Aksu, evlilik lafı etmeye başlayınca aşk sona ermiş. Yani ilişkileri evlilik yüzünden bitmiş. Hatırlarsanız Burcu Esmersoy, New York'ta nişanlandığı işadamı Sami Kiresepi ile de son anda evlenmekten vazgeçmişti.

ADINI SIR GİBİ SAKLIYOR!
Şimdi size yeni bir aşk haberi vereyim. Burcu Esmersoy, Aksu ile ilişkisini tam ne zaman bitirdi bilmem ama çoktan yeni bir aşka yelken açmış bile! Evet, yanlış okumadınız; Burcu Esmersoy'un, adını sır gibi sakladığı bir sevgilisinin olduğunu öğrendim. Sosyetede, bu gizliğinin nedeninin işadamı sevgilisinin evli olmasından kaynaklandığı konuşuluyor. Şimdiye kadar Esmersoy'un gönlünü evli bir erkeğe kaptırdığını duymamıştım. Evli bir kadınla aldatıldığı için evliliğini bitiren Esmersoy'un böyle bir şey yapabileceğini sanmasam da; konuştuğum birçok kişi, haberin doğru olduğu konusunda çok ısrarcı. Dedikodu mu, gerçek mi yakında öğreniriz...

"DAVA AÇACAĞIM"

Yukarıda yazılı olan iddia üzerine bu sabah Duymayan Kalmasın'a telefonla bağlanan Burcu Esmersoy, gözyaşları içinde hakkında çıkan bu habere isyan etti. Şimdiye kadar hiçbir gazete ile davalık olmadığını dile getiren Esmersoy, "Ben bunu hak etmiyorum, bu itibarsızlaştırma. Bülent beni en ufak birşey için arıyor bunun için neden arayıp sormadı" açıklamasını yaptıktan sonra dava açacağını dile getirdi.