Abone Ol

Burcu Bingöl yasak aşk yüzünden İstanbul’u terk etti

Geçtiğimiz yıl Yapımcı Fatih Aksoy, 2015 Ekim tarihinde gazeteci ve magazincilere yasak aşkı olan Burcu Bingöl’le yakalanarak gündeme gelmişti. Bu olay yüzünden hem kendi ailesi hem de Burcu Bingöl oldukça sıkıntılı anlar yaşamışlardı...

Burcu Bingöl yasak aşk yüzünden İstanbul’u terk etti

Geçtiğimiz yıl Yapımcı Fatih Aksoy, 2015 Ekim tarihinde gazeteci ve magazincilere yasak aşkı olan Burcu Bingöl’le yakalanarak gündeme gelmişti. Bu olay yüzünden hem kendi ailesi hem de Burcu Bingöl oldukça sıkıntılı anlar yaşamışlardı. İkilinin yasak aşkı ortalama dört yıl devam etmiş ve herkesten gizli aşklarını yaşamışlarken bir anda objektiflere yakalanarak ortaya çıkmışlardı.

Bu olayın ekranlara gelerek ortaya çıkmasından sonra Fatih Aksoy’un eşi Ayşegül Hanım, resti çekerek eşini bırakmamış daha çok sarılarak Ebru hanıma karşı tepkisini ortaya koymuştu. Yakalanma olayının ardından yaptığı tüm baskılar neticesinde Ebru Hanımı şirketten kovdurdu.

Ünlü yapımcıyla yakalanan Bingöl işini de kaybedince daha fazla Ülkede kalmamak için bir süre gözlerden uzak olmayı tercih ederek ABD’ye gitmişti. Daha sonra New York’ta bir iş bularak orada yerleşme kararı aldı. Yaptığı açıklama sonucunda ise bir daha İstanbul’a dönmeme kararı aldığını söyledi.

Burcu Bingöl yasak aşk yüzünden İstanbul’u terk etti - Resim: 1

Hayatını Avukat Olarak Sürdürmekteydi

Ara sıra oyunculuk da yapmakta olan Burcu Bingöl’ün Fatih Aksoy ile ilişkisi yine de kesilmeyerek devam ettiği ortaya çıktı. Fatih Aksoy’un sahibi olduğu Med Yapım Şirketinden Burcu Bingöl’ün hala maaş almaya devam ettiğini öğrenen Ayşegül Aksoy ise küplere binerek çok sinirlendi.

Eşi için :  ” Artık tüm bağlarınız kopacak. Yoksa boşanırım ” resti çekmesi ve tehdidi üzerine Fatih Aksoy da Burcu Bingöl’ün Med Yapım’la olan tüm bağlarını kopartarak ilişiğini kesti.

Bu olayların yaşanması üzerine İstanbul’a geri dönmemeye karar veren Bingöl, kendisine New York’ta yeni bir iş bularak hayatını sürdürme kararı aldı. Burcu Bingöl, yaklaşık bir ay önce Mel Strategies adlı şirkette avukat mesleğini icra etmektedir. Aldığı karar ile gözlerden uzak olmayı planlayan Burcu Bingöl Ülkesine dönse de İstanbul’da asla bulunmayacağının açıklamasını yaparak karşı tarafı rahatlattı.