Abone Ol

Burada Müzik Var festivali 28 Eylül'de başlıyor

İstanbul yeni bir festival ile buluşmaya hazırlanıyor.

Burada Müzik Var festivali 28 Eylül'de başlıyor

Belemir Çelebi / medyafaresi.com

Ada Müzik efsane bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

'Burada Müzik Var' adı altında 28 Eylül - 7 Ekim tarihleri arasında Moda Kayıkhane'de düzenlenecek olan festival, ezber bozacak gibi duruyor.

Yolu Ada Müzik ile kesişen sanatçıların bir araya geleceği festival'de sadece konserler değil, ayrıca müzik ile ilgili söyleşiler, atölye ve sürpriz etkinlikler de organize edilecek.

Fazil Say, Jehan Babur, Moğollar, Birsen Tezer, Hüsnü Arkan, Yeni Türkü, Bülent Ortaçgil, Kalben, Mor ve Ötesi, gibi ünlü isimler 9 gün boyunca verdikleri konserler ile Sonbahara güzellik katacaklar.

Burada Müzik Var festivali 28 Eylül'de başlıyor - Resim: 1

Özellikle 80’li ve 90’lı yılların muazzam grubu Mozaik'in 'Burada Müzik Var' festivali kapsamında 25 yıl sonra tekrar sahne'ye çıkacak olması, bu festivalin bildiğimiz festivallerden olmadığını iddialı bir şekilde şimdiden göstermiş oldu.

Pop’tan Rock’a, Jazz’dan Alternativ Müziğe, eskiden yeniye, dopdolu müzik yelpazesi ile Sonbahar’da İstanbulu muhteşem bir festival bekliyor.

'Burada Müzik Var' festivali, sadece birbirinden değerli sanatçıları bir ara getirmekle kalmayarak, sürpriz sahne buluşmaları ile müzik severleri şimdiden heyecanlandırmayı başardı. Özellikle Moğollar ile Ezhel buluşması, bu festivalin hafızalarımıza kazınacağının sinyallerini veriyor. 

'Burada Müzik Var' festivali 28 Eylül’de Kolektif İstanbul, Grup Gündoğarken ve Birsen Tezer konserleriyle start vermiş olacak. Sonbaharin güzelliğine güzellik katacak olan 'Burada Müzik Var' festivali, festival festival olalı görmedik böylesini dedirtecek ve müziğe doyuracak gibi duruyor.

Şimdiden muhteşem bir müzik şölenine hazır olun.