Abone Ol

Bülent Arınç'ın hesabından +18'lik paylaşım! Olay sosyal medyayı salladı

Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın sosyal medya hesabından dün gece cinsel içerikli bir twitter hesabından paylaşım yapılması sosyal medyayı salladı.

Bülent Arınç'ın hesabından +18'lik paylaşım! Sosyal medyayı salladı

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın 3 milyon 217 binden fazla takipçisi olan kişisel Twitter hesabından dün gece yarısı cinsel içerikli paylaşım yapıldı. Sosyal medya bir anda bu paylaşımla çalkalanırken, kısa süre sonra o paylaşım kaldırıldı ve paylaşım yapılan cinsel içerikli Twitter hesabı kapatıldı.

PAYLAŞIM SİLİNDİ, HESAP KAPATILDI

Bülent Arınç'ın sosyal medya hesabından Gamze Duman kullanıcı adıyla cinsel içerikli yayın yapan bir hesabın 26 Şubat'taki mesajı paylaşıldı.

Sosyal medya kullanıcılarının kısa sürede tepki göstermesiyle önce Arınç'ın hesabından yapılan paylaşım kaldırıldı. Ardından paylaşılan "Gamze Duman" hesabı kapatıldı.

Bülent Arınç'ın hesabından +18'lik paylaşım! Olay sosyal medyayı salladı - Resim: 1

HACKLENDİ Mİ KAZA KURBANI MI?

Bülent Arınç'ın hesabından paylaşım kaldırılırken başka hiçbir paylaşımda bulunulmaması dikkat çekti.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Arınç'ın hesabının hacklenmiş olabileceği yorumları yaparken bazı kullanıcılar ise Arınç'ın sosyal medya hesabını kullanan kişinin kazasına uğradığı yorumunu yaptılar. Arınç'ın hesabından RT edilen cinsel içerikli +18'lik paylaşım çok sayıda RT ve beğeni aldı.